Iklan

Sharemyloves Geng!

12 February 2015

Kenan mase mengandung

Salam

Masa mengandung ni memang mengundang lah! Ramai pulak aku terkenan. Selain Remy Ishak, dan Sanoene tu, aku memang terkenan dengan si mamat penyanyi sorang ni. Rasanya since pregnancy kedua aku suka tengok muka dia terbawak sampai pregnancy ketiga. Muehehehe. Amboi gatai sangat dah ni ;p

Kat orang pompuan takde pulak aku terkenan. Tapi nengok orang laki amboi "merembes" lain macam ni. Kohkohkoh! Takpela kes-kes kenan ni bukan otomatik ko akan copypaste muka orang yang ko kenan tu 100%. Kalo centu senang la, asal mengandung kenan sikit kat Aidil Zakuan pastu tup-tup muka baby macam si Aidil. Contoh la kannnn...contoh!

Eh yang perenggan atas tu kan, bila aku cakap ade terkenan kat sorang penyanyi ni, mesti ade few yang tahu sape aku maksudkan. Lagi sekali jangan kecam aku. Aku minat je kot tengok muka dia. Lantok la berlopak ke bersopak ke....Timah ar ni suka cakap muka dia lopak. Grrrrr! Penyanyi yang ku suka tu adalah...jeng-jeng-jeng........ AWEERA!

Muehehehehe. Oiii jangan phui dekat aku oiii! Seyes dari hati ku yang tulus ikhlas ni aku memang suka nengok dia. Hai bab suara jangan taktau aku leh la ganti Sarimah duk tepi radio belai-belai radio sebab dengar suara retis pujaan. Bezanya Sarimah dengo suara P.Ramlee dalam radio tapi aku nengok Aweera dalam youtube. Muehehehehehe. Jangan kecam aku....jangan kecam! Kahkahkahkah.

Ko tau aku ni punyalah kenan sampaikan mase Aweera nanyi semifinal AJL aritu ku boleh ngulang sehari berpuluh kali especially wiken ado wifi katanya laju dok repeat nengok. Sampaikan laki aku balik pon aku taksedo muehehehehe. Aweera ade suara yang unik. Rambut pon unik, rupa pon yenadeyyyy lagi unik. Kahkahkahkah! Tu la hasil sekodeng aku kat IG aweera official dia. Siap skodeng ig retis ni nengok mak dia, adik-adik dia. Haaa ade? Mampu? Kihkihkih!

Mase Aweera tak nanyi final akulah makhluk paling kecewa. Oiii frust menonggeng orang kata. Awat la hang tak nanyi -.-" hahahaha. Sangatla over ni. Tapi takpo ku sanggup ngulang tengok ajl semifinal tu. Pada aku dia memang juara dihati ku ini...Auuuwwwwww!

Gitulah penangan terkenan aku ni. Aweera jugak jadi mangsa. Kofkofkof! Sampai DP dekat watsapp pon buh gambo aweera. Hahahaha. Ala korang pon mesti ade terkenan jugak kan kat sesapa. Tosah mohong la dengan aku. At least mau terkenan kat Aaisyah DhiaRana dengan harapan kuo anak muka macam mat saleh celop... kan?kan?kan?

Okbai!


amboih sangat ni.....debo pulak tengok lama-lama...

ni pon amboihhh sangat

pinjam rambot?

matamu yang redup ittew...auuuww!


muahahahaha! cer bace sikit ape pompuan mommychaa tu tulis, pastu ape Aweera balas? agagagagagagaga!

hi Aweera ku sayang...eh?...kakakakakaka!

sharemy
mommycha

10 comments:

Chekgu Azrine said...

hamboi..ni kes dah berkenan sangat nih..miahahahaha...takpe..berkenan sikit2 je kan..kan..kan

Mimy Hamid said...

gataiiiiiii hahaha...aku suka sona one..cuteeeeeeeee..

e k i n ♥ y u s r i said...

amboi...
hehehehe

Aty_Fared said...

aku gelak guling2 part ko mssg die tu... hahahaha..gigih ko..

eima said...

hmmm tatau nk komen .... tp sungguh aku tak mohong ...aku tak kenan pun ngan mana2 artis wei ... aku ni mmg pelik sikit pyh nk suka retis2 ni tambah yg lagu2 ni .... yang tv realiti... hmmm tak minat ...hehehe

ni mesti kes pembawakan budak ni kan

Aeen said...

hamboii bukan main kenan dia...heh..

misz sheyla said...

xminat aweera...tapi suare die mmg power...

cik fadh said...

hahaa ade kemungkinan ni ank akk dpt tmbut cm aweera ke kan kan..maknyer terkenan btol ni..hehe

Ztee_Azwanis said...

baby kenan jugak... kenan kakak dia, kayla... :D:D:D

Amsran Sanuin said...

followw

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...