Iklan

Sharemyloves Geng!

10 December 2014

Hobi masa lapang yang boleh dapat hadiah PERCUMA!

Salam

Antara ke "hobi" an aku adalah isi form online/tak online, tak kira lah untuk masuk contest, or dapatkan sample free susu, produk ape-ape pon. Hahahaha. Perangai makcik-makcik rukun tetangga sangat ni. Amboi! Nak barang FOC ajes.

Benonya ini antara habit yang sukar untuk aku kikis. Especially yang kena simpan label ke, kupon ke. Rajin bebeno aku. Yela dari ko buang label dekat kotak or plastik produk yang ko beli tu, baik simpan. Boleh tebus hadiah.

Selalunya yang boleh tebus hadiah ni adalah brand susu or pampers. Kali ni aku rajin sangat dok kumpul label susu Mikhail tu, Sustagen Junior. Rasanya aku dah start kumpul since last year, dan ni pulak aku dah hantar second round untuk collect points. Dan kali ni nak tebus dengan mainan untuk bebudak dua orang tu. Heh!

Mari kita tengok ape barang yang aku nak redeem dan camne kah kaedah pengumpulan point ni :)

Firstly, kena jadi member dulu

banyak la benefit bila jadi member especially yang anak memang minum susu brand ni

Ni ade catalogue untuk redeem barang boleh pilih ikut bape point yang kita kumpul

disebabkan playgo camp n cook ni paling beso dan nampak havoc so aku choose yang ni, boleh main sesama jangan gaduh sudah kang berebut -.-'

Actually Sustagen ni nak bar code tu je, tapi aku suka potong panjang gitu senang nak simpan

boleh download borang dari www.sustagen.com.my

makcik-makcik sangat siap ikat pakai getah. Ini yang aku collect half year utk tahun ni, yang first round dah selamat hantar aritu :)


So, aku rase berbaloi jugak beli susu mahal sebab boleh collect point dan dapat barang. Takdela beli kosong gitu je. Tapi kena rajin, tawadoq dan sabo untuk kumpul. Kalo malassssss tak dapek den nak nolong :p

Next... misi kumpul point drypers pulak!

sharemy
mommycha

6 comments:

Aeen said...

rajinnye la haii...kalau daku la xrajinnye ...hehehe..

misz sheyla said...

kite kumpul point drypers je....

shura shushi said...

Beli drypers boleh dapat point ke..? OMG ketinggalannya aku

Didie Kamila said...

rajin nya..tp at least berbaloi jgak..minum susu dpt mainan free..kalau nk beli sndri pun dah brapa kn..

erin said...

ku pun tgh kumpul yg drypers, tp enfagrow tah hape2 hadiah dia, xmboh aku kumpul, byk merepek je, buat sampah aku je nanti...hahaha

Mr n Mrs Zaidi said...

kak drypers mcm mne nk collect kak...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...