Iklan

Sharemyloves Geng!

02 October 2014

Awak..awak kita mengandung la.....

Salam

Sambungan dari gambar krikkrikkrikk semalam. Alhamdulillah berpeluang untuk mengandung lagi. Meh nak #lontarbelakang sikit kisah double line kali ni. Aku mula rasa taksedap hati bila period tak datang bulan Jun haritu.

Pikir punya pikir takpela mebi aku still nyusukan Kayla dan hormon still belum steady. Untuk pengetahun korang, kalau ikutkan sepatutnya itulah period kedua aku setelah Kayla setahun. Setelah setahun aku tak datang period dek  nyusukan anak. Mulanya steady jela. Lepastu gogel pulak kenapa period lambat datang. Ade satu blog doc O&G ni cakap mungkin ade fibroid atau ketumbuhan rahim bla-bla-bla kalo lambat period. Ko rase? Tak cuak?

Sebelum aku buat drama panjang-panjang teruslah aku balik tu menyinggah Watson Alamanda untuk beli upt. Beli pon yang paling cekadak murah. Kesah pulak aku nakbeli yang memahal. Balik tu lepas je azan Asar aku terus masuk toilet. Pastu boleh lupa tutup pintu toilet sambil elok dok atas mangkok jamban. Mikhail pon tanye mama buatpe tu? You shaddap nak, mama nak buat eksperimen sikit.

Setelah beberapa titisan jatuh atas UPT tu. Aku terus cakap...."alamak camne ni?" Cuak sebab tetiba naik terang gile double line tu. Aku terus cakap haaaa ni salah baba lah ni. Pastu elok pulak Mikhail tanye nape mama? Nape mama sakit perut ke?

Aku tengok Mikhail. Mikhail tengok aku.

Mikhail....Mikhail nak dapat adik lagi tahun depan. Pastu Mikhail jawab "ok, mama jom pegi kedai...nak beli eskrem pop-pop". 

-.-"

kecik sudah UPT nye gamba. ai is malu ;p

eskrem pop-pop jela dia tahu
sharemy
mommycha

12 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah micha....
xpe, i teman u ok...
hehehehe

Allene said...

ihihih.. apa respon babah dorang micha...

Basyirah Abd Rahman said...

Tahniah! Rezki tu. Alhamdulillah..

DYatie said...

Alololo... xyah la malu mama... meh nak blanja Mikail eskrem pop pop sebab dah nak dapat adik lagi. Hehehe.

Tahniah mommycha! Rezeki dari Nya.

Chekgu Azrine said...

TAHNIAH SIS...
takpe..murah rezeki sis dengan anak2..
alhamdulillah

mama ila said...

bestnyer....tahniah yer =)

lia said...

tahniah yang...

do take care yourself & da kids ya...

Wawa Yusoff said...

hahahahah!!

gile comel mikail buat eksperimen sama2 dengan mama :D :D :D

Aeen said...

tahniah micha...seronoknya dah nak masuk 3...adoii..ni yg terasa nak follow jugak nie..hehe

amirah said...

mikha nk beli eskrem tanda hepi..hihi

Ayu Ayunie said...

alhamdulilllah.. tahniah!!

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

kikiki..comel je kronologi citer Kayla nak dapat adik..Tahniah Micha...rezeki Allah..tapi genap Kayla dua tahun baru dapat adik..kira oklah tu..boleh rest panjang lepas ni..hehee

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...