Iklan

Sharemyloves Geng!

14 July 2014

KANTOI! -.-"

Hi Guys!

Kohkoh!
Tayah nak kantoi sangat cuma nak habaq mai cite pasal gelagat Kayla.
Budak hitam manis Kak Jenab ni selalu ade moment yang "kantoi"
Menjengah ke umur setahun dua bulan...eceh ayat kemain.
Kayla memang banyak "peel" berbanding abang dia.
Last few days dia kerap nangis dan nak berdukung 24/7 sehari.
Selepas aku buat "post-mortem" rupanya dua gigi geraham bawah muncul sekaligus..
Ooooo padanlah serba tak kena minah tu.

kat bawah ni ade a few gambo dia yang "kantoi" 
Dari kecik sampai lah sekarang.
Tapi best jugak ade anak pompuan ni.
Baju raya semua dapat kat ko lah dik...
Tu yang "bahagian" abang asik dok holdddd jerrr tu...
Asal nampak skirt mama juling mata, tutu skirt la, legging la, jegging la, let it go skirt la....haishhh!

#scene1




#scene2



 #scene3




 #scene4







Itu belum termasuk gambo suka menyepah kat dapo.
Semua laci dapo dia kumbah pastu amek sudip ketuk lantai.
Adehlaaa anak dara oii...
Itu ko belum tengok dia punya tantrum sampai guling-guling badan kat lantai.
Asal tak dpt barang je buat lembik-lembik jelly badan dia...
-.-"

Itu la peel anak ye dok.
Makin beso makin "memeelkan" diri.
Kadang tak sabo, naik jugak ketam kat kaki.
Nasiblah adik...ko dapat mak ketam jadi mama.
Kihkihkih.

okbai!

sharemy
mommycha

10 comments:

Allene said...

sama la ngn Harris micha...

asal nak berbuka, duduk kat bby chair dia memanjat. bila aku turunkan dia, dia boleh plak tarik pinggan aku yang penuh dengan nasi. adoi.. pening kepala.

Mila Hilas said...

peel sm sebijik cm anak sy.klo xdpt guling2 hbs..suke sepahkan pinggan mangkuk kat dapur...suka buka laci segala jenis kat dapur...mmg kne jentik jgk tgn n tinge klo geram sgt hehehe.

Chekgu Azrine said...

budak dh panjang akai..camtula..hehehehe...cerdik sangat khayla

Rizziela said...

x per...bagi keje xtra kat mama.. nanti bila anak dah besar...moment ni la yg kita rindukan :D

Aeen said...

oooo...rajin mengemas yeh...hehehe...adoyaiii..anak dara ain pun belum setahun pun dah rajin mengemas....letih oiii..lagi ditegur..lagi dia lawan kite...grrrr..

eima said...

tang memanjat tu yg seriau tu ... kemain jinjit kaki tu nk capai brg tu ....

~ NANA ~ said...

hahaha byk akal budak ni...takpe mama, ni namanya budak cerdik

Mimy Hamid said...

anak dara ko memang panjang akal....doa aku girl sorang

Pn Sheila said...

kayla tlg nk masak sama yer... :)

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..pandainya dia mengemas..mesti tengah melasak..otak dia tgh explore..biarkan..Mami jela letih mengemas sikit..hehee

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...