Iklan

Sharemyloves Geng!

08 July 2014

FOR SALE: Baju dan kasut budak untuk dijual

Hi Guys!

Di kesempatan hari yang mulia ni Kak Jenab nak let go dua items untuk sesiapa yang berminat.
Reason nak let go adalah: SAIZ!
Both aku beli adalah melalui online itu sebab size menjadi problems utama...
-.-"

Untuk anak lelaki:

Kasut Boy Clarks 
Size: 10 1/2
Sesuai untuk anak umur 5,6 tahun.
Reason jual: Kasut size terbeso untuk Mikhail. 
Condition new, belum pakai lagi.
Harga RM120 include postage. 

inilah gambo kasut tu.

memang cantik tapi sayangnye beso -.-"

Kotak pon ade lagi ni ha...

Untuk anak perempuan:

Baju peplum kaler Green Mint
Jenis kain: Lycra
Size: Baby bawah setahun
Reason jual: Takmuat badan Mikayla dan belum pakai lagi pon. Condition new.
Harga RM110 (include postage)


Inilah baju nya...cantik kan? -.-"
Gambar full baju peplum ni.


Ni ukuran baju. Untuk size 2yrs tau...Kayla takmuat :(


Untuk korang yang nak beli jangan segan silu pm mommycha di 018-2826795. Lagi cepat pm lagi cepat korang dapat barang, sebab nanti poslaju simpan lama pulak yer tak? Kata nak raya kan?
Area Shah Alam dan Putrajaya boleh COD. 

Sesiapa yang beli boleh placed deposit at least rm30, sebab aku tanak "sejarah lama berulang". Orang tu janji nak beli tapi sampai ke sudah diam tanpa berita, sedangkan ade orang lain yang interested.
Panas hati, tak?
Eh...sabo bulan puase nan mulia...Kikikikiki :)

Anything can always whatsapp me, darling....
Thank you!

sharemy
mommycha

2 comments:

Allene said...

bestnya ada anak gegirl.. aku amik dah micha...

::Cik Azie:: said...

michaaa... sorry ampon sebab kasut tu besar sgt.. ampon ye

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...