Iklan

Sharemyloves Geng!

07 July 2014

FLORA CAFE: Happy Birthday, mom!

Hi Guys!

Last month errr...yesss last month adelah besday mama kite.
Sebagai anak mithali tahun 2014, Kak Jenab pon bagi idea untuk celebrate dekat Flora Cafe, Ampwalk, Ampang.
Cool gile tempat ni.
Menarik dan tertarik surroundingnye.
Best lah bagi aku yang golongan marhaein ni.... Muahahahha!>.<

Bagi Kak Jenab lah kan food dekat Flora Cafe not so bad.
Surrounding dahle letup-letup...bunga berjurai penuh.
Macam sedang bersanding kali kedua gitew.
Fuhyooo..Nora kasik 5 bintang.
Hahahahaha..

Disebabkan nak save energy pose aku malas nak tulis panjang-panjang.
Korang layan jela gambo....ala lagipon nak tengok gambo je kan? kan? kan? sebenonye...
Choiiii!

kain lapik meja pon guna kain sequin...menangis Kak Jenab sequin liplap-liplap ni. Curik buat baju raye kang baru tau -.-"

Mak kita yang tudung kelabu tu...eceh...kerumum cucu yek tengok Opah potong kek >.<

Ni adik kita no 3. Belom berpunya, ade sesape ade adik pompuan..meh rekemen kot-kot leh jadi Kak Ipo...hihihihihi

Ni yang takreti kontrol idong ni sampai kembang camtu sekali adalah laki kita. Nak rekemen kan adik gak kat abang baju ijau ni? Ok bolehhhhh...tunggu depan simpang umah ai kul 3.30 petang ni. Ai tunggu bawak parang kohkohkoh!

Ni kek besday provided by Flora Cafe tu...eh kena bayo bukan FOC. Muahahahah.

Mama pegang kek sebab nak tiup sekali dengan Kayla disebabkan besday derang selang sebulan. Mihmihmih...

Yang kiri adik aku, (shawl kuning), yang kanan untie aku...Hai senyum lebo nampak??

Ni adik beradik mama...eh ade few lagi adik badek mama. Muka sepeseng semua...satu acuan yang sama.

Ni decoration cafe tu...cantiknye macam fairytale sangat.

Last but not least kasi la gambo owner blog seketoi..yang baju ijau tu. Dah rupa ustajah pilihan dah aku hewhewhew.

Ni lah sebagai cuci mata korang..rege yang ditawarkan. Oklah kata besday mak kan?? Tayah berkira sangat setahun sekali. Ibu tu weiii ibu....hahahahhaa...

Untuk mama...Selamat harijadi ma, moga murah rezki dan dipanjangkan umur, dijauhi segala macam penyakit.
:)
#kakjenabsayangmama

Jap-jap lagi aku kasi resipi untuk idea nak masak ape arini. Chowww Bedah!

sharemy
mommycha

4 comments:

achiek anis said...

haish...bila leh poie flora cafe ni....berflora2 gitu...teruja mak eh

Allene said...

micha.. aku dah lama tak belanja mak makan.. huaaa.... sibuk semendang... pasni kena cari peluang belanja la... T___T

Mimy Hamid said...

cantik la tempat ni nok..jauh ko ye sampai ke ampang...dtg gombak tak nak...ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..hahahaha

Mama Safiy Arfan said...

blh thn hrga air buah dia.hehe... cntknye sis... :-)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...