Iklan

Sharemyloves Geng!

12 June 2014

Weekend di rumah Opah!

Hi Guys!

Balik rumah opah over the weekend memang AWESOME!
Muahahahah...opss my english...
Kadang tu yang paling menggeletis nak balik umah opah adalah Mikha.
Sebab apa dia beria bebeno nak balik rumah opah dia?

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 malas nak type lidi ni pepanjang muahahahahahaha...

yang ni sampai tanak masuk pelampong

yang ni sampai tanak kuo pelampong!

Kayla dan trainer renang pro import khas

abang yang hardcore dengan air

amboi adik macam teror sangat dah tu

dari tadi dia duduk tepi pool saje..takut nak lepas tangan sebab kaki tak jejak lantai pool

muahahahah atktau nak tulis ape

ewah adik tu...adik tu...

pool ni beso ade 2. satu utk kids and satu utk dewasa. bebila ku nak try renang berirama bersama Erie dan anak-anak muahahahahha. kot boleh tubuhkan team Malasia anak-beranak

Itu saje punca sebeno derang nak balik sini..

Amboiiii kemahennnn yek?????
Achu tukang melayan, mama dia tukang amek gambo.
Okey Selayang ku sayang..nanti kite pegi lagi yek....
Kalau camni tayah dah pegi Gold Coast Morib ....muahahahahahaha!

Bab nak turun best saje.
Bila bab nak naik dari pool tu banyak drama, Mikha siap mintak dukong. 
Dahle takbley basah-basah naik lif boleh kena kompoun RM50 cissssss!
Aku pulak asal lilit towel kat Mikha tercabut...asal lilit cabut.
Last-last Mikha jalan terlantun-lantun telo tanpa seurat benang hanya berselipar naik umah opah.
Muahahahahahah! 

Sambil jalan siap dia cakap "Mama..nampak bird Kael la mama...nampak bird..."
Agagagagagaga....
Takpe lah anak dose kering je sebab lom cukup umo.
>.<

okbaiii!

sharemy 
mommycha

9 comments:

DYatie said...

Haha untung la umah opah ad swimming pool. Ica kena g Gold Coast nak swimming. Hihihi.

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Aku nak gelak bab telo lantun lantun tu.muahahahah!!

achiek anis said...

adeh...naked plak dlm lift....seronoknya rumah opah dia ada pool...kerlas ko jenab...ngeh3

Chekgu Azrine said...

Hahaha..dosa kering pun boley

Aeen said...

wahhh..bestttt umah opah ada swimming pool..tiap2 minggu boleh swimming....syoook..:)

Allene said...

besntya micha.. hafidh dah tak mo main air lagi... asal nampak je akuuttttt... pfffttttt....

Yana Ujang said...

kelassss sgt rmh opah ada swimming pool...klu aku pun rs nk balik kg selalu..nk join blajar renang berirama dgn anak...mihmih

Mimy Hamid said...

nak join selayang ku sayag

umie shahidah said...

syiokk la... blk umah opah leh mndi pool...
kayla tu kemain.. cm dh pndi je nk renang sne sini..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...