Iklan

Sharemyloves Geng!

29 April 2014

Voucher Zalora RM100 sape nak?

Hi guys! 

Haritu kan ade ber rezeki collaborate dengan Zalora Malaysia untuk entry kasut zalora.

Heheheheh.
Tak susah mana buat je entry pasal kasut kat zalora tu.
Pasti xoxo published!

Ni yang memeningkan kepala bila dah dapat reward hasil berzalora.

Voucher RM100.
Banyak gak tu, so bolehla soping ape saje di zalora, kan?

Masalahnya Semah...

Kak Jenab ni taktahu nak beli apeeee........
Gila kau berpinau mata aku tengok semua nak beli.
Walhal dapat RM100 jek.
Camno tu?

Bila bukak je website zalora tapak tangan aku jadi berpeloh, basah kauuuuu!

Umpama first time nak pegang tangan Erie dulu.
Kohkohkoh.
Berpeluh cuak kau...taktau mana nak pilih.
Last-last tak sampai 5 minit aku tutup website zalora tu.
Kohkohkoh!

Kadang ade terbekenan pastu takde size pulop.

Haishhhh!
Buka section kasut, ganti pulak nak tengok baju, bukak baju gatal pulak nak tengok jam!!!
Ciskek leleh Anis tol lahhhh!

Hingga ke hari ni aku masih dalam dilema pasal voucher zalora ni.

Jangan tup-tup dah expired sudah laaa....
Kak Jenab jugak rugi tau.
At least boleh la buat beli kasut or baju raye kan?
Jimat seratus dah duit aku....
Eh?



baju raye camni? yeay or nay? jenuh nak balut badan ngan shawl labuh 5 meter.

kasut camni kalo...mau rebah aku pakai.

ade gak a few designer yang collaborate dengan zalora ni. tapi utk rege baju seratus tak dapat derrr baju designer!

Okbai!


sharemy 

mommycha

12 comments:

Liyana said...

meh pass kat sini voucher tu.. kekeke

DYatie said...

Wahhh. Rambang mata sudah!

Allene said...

lin mmg slalu shopping kat sini micha... agak2 xth nak beli apa, meh bg sini. i tahu je nak beli apa.. wakakaka

nana kimie said...

beli je apa2 kak..sekarang da banyak stok & design baru2 dari ZALORA:)

Aeen said...

daku baru je merembat baju kurung kat zalora gune voucher RM20...ade lagi 1 voucher 50 hengget..xtau nak beli ape lg.hehe..

Bitt (double IS) said...

kalau tengok rege rm500 designer buat...at least tinggal rm400 tapi rm400 ko!!! kain yg melambak tak jahit kat umah ni nak buat apo...haihh tu la delema perempuan...hehehehe

ieza ashaari said...

Rugi2..za ritu pn collabrate gak,dpt 100..beli beg sudah..huhu.memula pn xtau nk beli pe..

Mimy Hamid said...

aku redeem jam RM150....heheh

cahaya said...

salam..saya tak dapat htr email pada sis nak jejak fb tak ada butir di blog heee..

tanya camner sis buat apam koneto tu sb tgo ctk jer terbentuk heee...

kalau ada masa add saya boleh suri surihatiku.

Petak Bunga said...

x dpt nk beli cukup2 seratus..mesti terlebih..huh

Petak Bunga said...

x dpt nk beli cukup2 seratus..mesti terlebih..huh

SyimaSyaz said...

sama laaaaa...31may ni expired. meh sini voucher rm100 tu... amal jariah. dapat pahala... hehehehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...