Iklan

Sharemyloves Geng!

14 April 2014

Rupa aku 5 tahun nan lalu..

Hi guys!

Haritu kan besday kita.
Bhahaha.
Tak habis cite besday macam bebudak dah aku ni haa.
Disebabkan besday aku cuma selang sehari dengan bff kipas mati aku, Hani so ade bos berbaik hati nak sedeqohkan seketul kek dekat kitaorang.
Sedap nye la teringat kek tu.
Kohkohkohkoh!

Disebabkan terlalu sedap meh aku nak ulang tayang kek tersebut.
Sorry, nama kek ni aku memang tak ingat.
Tapi dalam ade kacang pistachio ke walnut gitu laaa...
Yang pasti filling semua coklat pergghhhhh!
Thoorrbaekkkkkk!

:)
errrr.. ni sebelum aku diet atkins tau.
Sekarang dah diet kata kau...
Carbo-carbo takmain la.
Pi main jauh-jauh nun....
Kohkohkoh!

okbai!

#jangankecamentrysampahaku



ini kalo mengadap sorang pon boleh habis ni....hewhewhew

happy besday to us!

ini baru betul throwback. 5 tahun yang lalu hahahahaha!

ini sekarang. dah beranak pinak dah memasing >.<

sama tapi tak serupa. kuikuikuikui!



sharemy
mommycha

8 comments:

Mimy Hamid said...

haah la korang macam sama...hani lg la tak berubah sangat

Mimy Hamid said...

haah la korang macam sama...hani lg la tak berubah sangat

Chekgu Azrine said...

sama je posing dia..hahaha
tp memang tak beruba sangat la sis
still kurus..
\still comei lotei giteww....

lia said...

mcm sama jer... mcm masih comey mcm last 5yr jer...

Nadt said...

da 5 tahun pun posing maintain sama jaa..hehe..

ctmah said...

ko nye posing micha tetap sama.. mcm bukan 5 tahun aje nowk..hehee

Yana Ujang said...

posing tu..posing tuuu..kehkeh~

Aty_Fared said...

hahaha..gelak aku tengok..bukan kelakar..comel giyewww..sama jer pulak 5 tahun lepas sampai sekarang..gaya nya sama.. :) yang penting tetap maintain cun 2-2 pon.. :)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...