Iklan

Sharemyloves Geng!

08 April 2014

New obsession...ecewah!

Hi guys! 

Terbaru aku macam in love dengan produk kecantikan nan satu ini.
Hahahahaha.
Nyx Cosmetics.
Perghhh memang mengugat iman lah.
Hasil terpengaruh dengan rakan-rakan sebayalah ni.... 
Eceh....sebaya sangat.

Nyx ni best.
Sekali je kau letak kat bibir pastu kaler nye tahan sebab matte.
Itu tipsnye okey.
Cuma jangan layer-layer banyak kali nanti bibir korang akan nampak berketul-ketul kaler lipgloss tu.
Wokey, darls?

First tahu pasal nyx ni dari kengkawan pastu tengok ig.
Bila dah tahu mula lah terasa nak membeli nak menerai.
Zassss order online lah kita.

Rupanya nyx ni ade jual dekat Sephora.
Tidakle ku tahu, Jemah.
Then ringan jugak kaki menyinggah ke Sephora Sunway Pyramid.
Tapi dukacita dimaklumkan lincin Jemah oi.
Nyx yang aku suke yakni Soft Matte Lip Cream tu non-hado.
>.<

Kaler yang paling aku suka adalah Istanbul (Pinky) dan jugak San Paolo (Merah).
I love red lipstik so much.
Bila lagi kau nak feeling Marilyn Monroe..sekarang lah Jemah oi.
Kang dah kerepot payah lak nak lipesetik merah ni.
Jadik Mak Enon pulop.
Kuikuikuikuikui..

Menariknya Soft Matte Lip Cream ni color range nye mengikut ibu negara di seluruh dunia.
So ade choices of Tokyo, Amsterdam, Milan, Istanbul, Stockholm, London, Abu Dhabi, Buenes Aires, Sydney, Abu Dhabi, Ibiza, Cairo, Athens etc.
Hohohohoho.
Nyx Cosmetics ni bukan hanya ade range product lipstik mistik je.
Ade jugak untuk face, eyes, body, nails etc.

So kengkawan yang terasa nak try new product boleh le beli Soft Matte Lip Cream ni.
Beli la satu buat hilang "kenan" di hati.
Kihkihkih.

okbai!


Micha punye collection. Baru ade 3..jadilaaa...

Ade Istanbul, San Paulo & Tokyo...nak raye nanti kita borong sakan lagi hihihihihi.

Ni contoh kaler yang ade. Selalunya kalo order kat IG memang pre-order. Nak bli cepat kena pegi Sephora...terus dpt zassss!

Ini San Paulo..Merah kan? Tapi aku sokaaaaa..Okeh aku guna 360 yek time ni. Adepehal hihihihi..henpon canggih la katakan ;p

Kihkihkih....ni tangan Kak Mimie conteng utk tunjuk warna kat aku time dia di Sephora KLCC. Dia pon gile Nyx jugok.

San Paulo again...hihihihi. Kalo pakai pink muka aku akan bertuko jadi pucat. Grrrr!

Paling kiri adalah Stockholm, Bff aku punye. Dan tak tipu kalernya sangat cantik!


sharemy
mommycha

11 comments:

Wawa Yusoff said...

mu org lawo micha. kulit putih melepak. tenyeh la kaler ape pun dah mmg cantik..

I is suam2 kuku je kaler kulit.. huhuh

Mama Safiy Arfan said...

tulah klo org kulit putih blh la pakai kaler ape pon.klo yg gelap2 ckit ni kne tgk kaler ape sesuai hehehe

♥ ROS ♥ said...

Sokong kata2 wawa yusoff.. Micha pkai apa pun cantik.. Jumpa 1st time ari tu gamam jugak.. Cntikk sgtt :)

k|ree said...

lawanye kaler dia...cantik...

fifi said...

Aku pun ada satu...kaler dolly apa ntah..

Allene said...

tergoda da ni micha.... kena cari ni... nak request hadiah untuk hari jadi la...

umie shahidah said...

datin sgt tau mommycha nih..

Mimy Hamid said...

mek nak milan dop...ado ni

Kasut Tumit Tinggi said...

how much ye..sgt cntik laa..

Kasut Tumit Tinggi said...

berape rege nyer ye..nmpk cntik lak bila micha pkai..

Kasut Tumit Tinggi said...

berape regenyer ye..cntik lak micha pkai..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...