Iklan

Sharemyloves Geng!

28 April 2014

Header baru kite. Macam comel tak? Macam cantik tak?

Hi guys! 

Jangan terkujat melihat template baru rumah i ols.
Heheehehehe.
Almaklom le nak raye so, rumah pon kita kasi make-over sikit.
Panggil Erik Leong datang make over semalam.

Actually, I ols tempah header dekat my blogger friend, Sue
So sesiapa yang nak make over pon boleh mintak Sue tolong buatkan dengan rege yang berpatutan.
Mahal-mahal tanak ah.
I ols nak simpan duit beli baju raye Jobian Mendagi.
Haahahahahahahaha.

Okey itu je nak cite.
Sebab i ols tengah mood cuti-cuti "sekangkang kera"
Al maklom takde bajet nak pegi jauh-jauh.
So jalan dekat-dekat dulu.
Muahahahahha!

Gold Coast, Ostrolia here i come.
eh?
Morib je pon.
Kihkihkihkih!
>.<


Betapa banyak kali aku suruh Sue adjas header aku. Kohkohkoh! nampak sangat banyak cekadak..... -.-'







okbai!

sharemy 
mommycha

8 comments:

MimahAjil said...

comel2...fancy angat...

♥ Vna ♥ said...

santek sangatttt!

happy cuti²

~MommyAqilMedina~ said...

Michaaa..rinduuu jugakk..sibuk kemain sampai terlepas pandang blog cecomels ni..sorry ye..Header blog tu memang cantik n ceria sangat..teringin nak tempah jugak lah..tunggu gambar kebabom sikit..hehee

Aeen said...

pinkish...hehehe...sangat sweeet...:)

lia said...

wahhhh seyes chantek....

Ratu Hatiku said...

Cantik sgt...nmpk ceria jerk... :)

Bitt (double IS) said...

cantik

Mimy Hamid said...

jenguk rumah baru..pink pink

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...