Iklan

Sharemyloves Geng!

31 March 2014

ZALORA: Shoes to die for!

Hi semua kesayangan...auuwww!!
Anje-anje sangat siap kesayangan bagai hihihihihi.

Fuhhhhhh..... lari sekejap dari mode final exam. 
Marilah kita releskan otak dengan menulis sepatah dua kata.
Dalam pada otak kita berserabut memikirkan formula accounts, contoh case Law dan currents issues pasal East ASEAN ni jom lah kita release tensen kejap.
Bukan lama.
Kejap je pon.
:)

Penah cuba release kan tensen dengan bersoping?
Inilah masa nya wahai kaum wanita ku sayang.
Soping adalah salah satu terapi terbaik bila kita berada dalam waktu-waktu "sendu" seperti exam, keje banyak or stress.
Macam aku ni, being a mommy dan dalam masa yang sama sebagai student, dan juga seorang pekerja so, amatlah mudah ditimpa stress.
Jadinya mudah saje.
Bershoping lah kita!

Kalau soping pon buat korang stress...taktau lah aku nak guna kekdah pembelajaran camno lagi.
Try lah upacara "bekam" pulok!
Kot berbekam boleh hilangkan stress u ols....
Huahuahuahuahua.

Kalau pikir ala nak pegi soping susah.
Malas nak bawak keta.
Nak bayar duit parking, tol, jem lagi, anak pulak sibuk nak ngikut, bibik pon sibuk nak ngirim barang sepasang dua baju kasut sandal....maka!
Tingggggg!!......... penyelesaian nye.
Marilah bershoping di ZALORA!

Zalora as "Asia Leading Online Fashion Destination" is the solution.
Ewah...speaking kau!
Hehehehe.
Kiranya kita boleh bershoping hanya dihujung jari saje.
Hanya di Zalora.
Macam one-stop centre dimana segala jemala kelengkapan wanita, lelaki, anak-anak ada disitu.

Haaaa...raya nak dekat dah kan?
Ape kata korang shoping kasut dulu awal-awal sebab last minute memang akan buat kasut yang korang nak beli tu dah takde saiz.
Dah kasut cantik, brand pun okeh harga reasonable....size pulak takde.
Pastu penat berasak time sale tarik-tarik rambut, potong queue untuk bayar, dengan muka sang suami memasing ala-ala "bulan dipagar bintang" sebab menunggu si bini tak abis-abis pilih "eh..kasut tu cantik...eh kasut ni cantik tak bang...errmm yang ni lahhh sama matching ngan kaler contact lens kite tahun ni...eh! sori bang takde saiz pulak...jom pegi kedai seberang jalan pulak lah...." memang taklahhhh kan?

So why not beli saje di Zalora?
Di Zalora korang-korang boleh pilih apa saja brand kasut yang disukai.
Dari harga yang murah sampailah yang mahal (but still affordable) untuk memenuhi nafsu berbelanja korang.
No worries semuanya dengan harga berpatutan dan mengikut bajet yang u ols ade.
So, sang suami pon tak perlu bermuka ketat menunggu isteri, dengan senang lenang boleh makan koci tengok bola Manchester United belasah Aston Villa depan tv.
Gittew!
:p

Terdapat banyak kategori kasut yang u ols boleh pilih di Zalora.
Dari heel, flat, wedges, ballerinas, sneakers, boots.
And the best thing about Zalora adalah korang boleh buat pilihan bajet range harga yang korang mampu milik.
Warna yang korang berkenan.
Serta occasion ape untuk korang mix match kasut korang tu.....
Dan jenis ape yang menjadi dambaan hati korang.
Haaa....senang kan?
Kiranya takde masalah lagi kalau bibik, Kak Bedah, Mak Jemah atau Pah Bedah nak mengirim sepasang dua kasut kat korang pasni. 
:)

So apelagi guys...
Stress no more.
Cepat-cepat buka wesite Zalora dan pilihlah kasut kegemaran korang.
For sure memang rambang mata untuk pilih yang paling bekenan di hati.
Memang banyak pilihan, cantik-cantik...and the best is harganya memang affordable!

Stress no more,
Choose Zalora!












Note: All these gorgeous shoes are available at Zalora. Wait no more....click here now!

sharemy
mommycha

2 comments:

Wawa said...

sebab ku bebadan bulat taun ni, maka bata je la kite...kuikuikui...
samat mensopping micha^^

Rizziela said...

samalah kita :D

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...