Iklan

Sharemyloves Geng!

10 January 2014

Terapi FOC!

Hi


Mikhail kalo bab mengondem adik, memang nombor satu. Mungkin ini salah satu cara untuk dia main dengan Mikayla. Gasaklah ko dik janji bahagia sampai sorga. Gittew. Terbaru korang cubalah tengok attempt dia cuba bagi adik pakai songkok. Pfttttt! Nakal oit.


Yang si adik ni pulak siok lah kalo abang buat dia macamtu. Ala nak main dengan dia. Punya renyeh, sengih sampai ke telinga. Hehehehe. Ni lah antara pengubat duka resah gelora didada aku kalo kat rumah. Tengok anak-anak main bersama.



Adik pon mula je layankan abang. Pastu hampehhhh menyulur kemahen laju pegi carik benda nak kutip masuk mulut. Tu lahh yang nama nye adik. Ape-ape pon anak memang terapi stress yang paling FOC di dunia. Time derang mood eloklah. Time mood tak elok....oit hazabedah, Senah!

okbai!

sharemy
mommycha

10 comments:

Chekgu Azrine said...

setuju..memang terapi FOC..
nak marah pun kadang2 tak jadi sebab ada mcm2 peel..

mOoN said...

hahaha...comel je kan... aisya slalu nak main ngan aeera tpi aeera kecik lgi..belum pandai nak main..hehe

Petak Bunga said...

baik abangnya..
jaga adik ek.

Mama Safiy Arfan said...

hehehe bagusnye...xde sape lagi nak berkwn kan....so abg kwn la ngan adik..adik la tukang hadap abg buat ape2..hahaha..tgu adik bsr nt sm2 membuli la..kiki

ctmah said...

hahah!
gasaklah kau bang!
adik kayla tetap rock yeahhh

Rizziela said...

Comel ajer adik pakai songkok sambil meniarap :D senyum plak tu

Allene said...

sama je ngn anak aku micha... T__T

klu ok tu baik je.. klu mood tak baik, kaki pun dia nak bg adik dia... pengsan...

DYatie said...

Betul tu micha. N syukur sangat sy finally dapat this foc therapy setelah lebih setahun. Hehe.

amirah said...

adik pun kena pasrah..hihihi

~MommyAqilMedina~ said...

Hahaha..lawak tang ayat last tu..tapi memang pon kalau tengok anak2 happy kita yang rasa macam nak keluar air mata..Happy sampai tak terkata kot!hahahaha

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...