Iklan

Sharemyloves Geng!

09 January 2014

Muhammad Mikhail Riefqee turns 2 today!



MUHAMMAD MIKHAIL RIEFQEE BIN ZUHAIRIE....turns 2 today!

"You changed the world as soon as you entered in. Time flies so fast you have become a lot stronger and bigger but you will always be my baby."

"I cannot find the exact words to tell you that we are so proud of what you have become through the years! Happy greetings to you on your birthday, my darling son!"

Okeh yang atas tu semua ayat copypaste dari google.
Ayat mama sendiri pada Mikhail adalah:
"Tak terluah perkataan betapa bangganya mama melahirkan kamu. Biarlah kalau dimata orang lain kamu tak sempurna, sebab di mata mama kamu adalah yang terpaling sempurna tiada cacat celanya. Kamu adalah antara momen terindah dalam hidup mama. Kamu melengkapi hidup mama & baba. Semoga menjadi anak yang dapat menjaga mama ketika mama makin dimamah usia nanti. Jadilah anak yang sihat, cerdik, dan pandai serta bertanggungjawab kepada adik kamu. Jadilah "tembok besar" kepada keluarga bila besar nanti. Mama sayang Mikhail."

Happy Birthday Son!

sharemy
mommycha

17 comments:

Asz Miza said...

Happy 2nd birthday Mikha!

S.n.Fariza said...

happy bithday comel..
dh besar.
jd anak yg soleh, bijaksana dan baik budi pekerti. Amin

amirah said...

happy birthday mikhail...

Mama Safiy Arfan said...

hepi besday mikha

Aeen said...

happy 2nd birthday mikha...semoga menjadi anak yang soleh, yang berbakti pada keluarga dan menjadi abang yang baik kepada adik2...:)

::puan ungu:: said...

hepy birthday abang mikha yang hensem...

Petak Bunga said...

happy birthday Mikha.
peluk cium..
:)

Wawa Yusoff said...

Alhamdulillah..

Happy birth day abg mikha!

moga membesar dengan kacak.

Riana said...

happy bday Mikha..jap je dah besar..comel..

Allene said...

toching!

happy besday mikha...

Cik Puan Rara said...

Mikael hensem! aunty suka tgk muka awak! semoga membesar dgn sihat.happy buffday again.

~MommyAqilMedina~ said...

Oh Mikha yang hensem..Happy Birthday Sayang..May all blessing n happines are with u always..Auntie doakan Mikha jadi anak yang soleh dan bijak..Amin!

***Micha..nanti join tau GA aida yang tak seberapa tu..hehee..yang pasal Hadiah Micha tu,kita dah received dah sayang...boleh refer kat entry ni http://aqil-jauhari.blogspot.com/2014/01/hadiah-ga-dari-mommy-cha-dah-sampai.html ..hehee..thank u sangat tau!!

mrs kayrul said...

happy birthday abam mikha

ctmah said...

happy 2nd birthday bang mikha!
panjang umur n murah rezeki selalu.
mak mertua sayang kamu sangat2 tau.
ingat pesan mama tu, jadi tembok besar utk family yek

Rose Azadir said...

Happy b'day!!! Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

~ NANA ~ said...

Happy birthday mikha..jd anak yg baik yer..mknanya dh 2 tahun la ku kenal micha..hihi

Chekgu Azrine said...

happy belated birthday mikail..
semoga menjadi anak yg soleh ye
pajang umur
murah rezki

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...