Iklan

Sharemyloves Geng!

02 January 2014

Mikha Botak????

Dah selamat dogol dah kepala anak aku.
Cis!
Tak kusangka laki ku tergamak buat style "balik Mekah" camni dekat Mikha.

Sepanjang Mikha nak masuk 2 tahun ni.
Kepala dia takpenah berdogol.
Maknanye dia sentiasa ade rambut yang macam-macam style.
Kpop, k-tak pop, kepak, kepek, kopok..semua ade lah.
Tapi bukan lah style berdogol camni.

Kronologi Mikha berdogol adalah camni.
Aku cuma cakap.."Baba tolong jap bawak anak trim rambot dah panjang tu".
Sebab time tu aku nak pegi kelas.
Sekali aku balik Erie cakap ade suprise.
Masuk je umah tengok anak aku berdogol camtu.
Terus nak kena lemah jantung aku.
Eh..anak aku ke ni?
Ke aku ade anak jantan lain?
Ke kembo Mikhail tapi dari planet lain?
Konpius sebentar.

Gitulah kronologi yang taksampai bape kerat ayat pon.
Entry pepanjang bukan ko bace pon.
Tapikan rata-rata kengkawan semua tak suka rupa Mikhail camtu.
Tapi..tapi.... aku pandang dari sudut positip.
Ala...rambot je pon kang panjang lah balik.
Tapi tetap laaaaa tak kena dimata aku.

Rase macam anak orang lain pulak.
T___T
Ape-ape pon mama nak ucapkan selamat tahun baru kat Mikha.
Bhahaaha.... mohtip sangat ucap selamat tahun baru.
Eh...dah nak masuk 2 tahun dah anak mama ni.
Countdown lagi 7 hari.
Happy besday abam.
Mama you.

Moga bile beso nanti pandai pilih gepren tau.

Apeee minattttt Lana Nordin?
Nooo-nooo-noooo-nooooo....
;p


New haircut...for the new year! ohmaiii skipping kau natasaa.....
Mikha ever after hero...spiderman & baba. Baba pon new haircut jugak. Auuuummm.....!
sharemy
mommycha

13 comments:

CikNaa said...

motif auummm? hehe.. iolss pn tak bape kenan botak dogol gini, tp rasa best pulak.. senang nak mandikan :)

Aty_Fared said...

hahahaha..takper..untie tengok mikha tetap kacak giteewww....

achiek anis said...

hehe...baru nampak gaya abg long gitu micha...

Mar Mansor said...

ok pe..takde y x best pon..

malynd_anggun said...

abg mikhail nampak macho laaa.. no more muka mommies boy..hehe

Ibu Dilah said...

alolo.. nampak macho la mikha botak.. tp bila dah biasa anak 'berambut' ni mmg nampak pelik jer bila botak kan.. hihi

DHHassan said...

comelnya dia

Rizziela said...

handsomenyer dia

amirah said...

ok je la micha...nampak cam lagi baby je...

Allene said...

da sama fesen ngn hafidh aryan da rambut dia tu..

Maria Firdz said...

hehe.. nmpk cam boboi dah.. hehe.. tapi sepadan dgn babanya.. :)

~MommyAqilMedina~ said...

Eh takpelah Micha..Mikha still hendem n jambu gitu tau..Baru smart!hehee

mrs kayrul said...

ingatkan botak licin..mujur la ada lagi rambut tue...kita botakkan rambut babanya plak...hehehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...