Iklan

Sharemyloves Geng!

02 January 2014

Kek Cheese Leleh Achik Anis Putrajaya

Aku memang kek.
Bukan keek.
Yang buat video siok seniri tuh.

Tapi kek.

Tekak aku laju kalo bab kek.
Especially yang krim-krim tu.
Perghhh.
Kenot imagine diriku tanpa kek.

Aku bukanlah tekak kek memahal je.
Kek pasar malam pon den sobat kalo nampak menarik.
Dan kali ni aku nak pomot cheese kek leleh dari "jiranku".
Achiek Anis Kek Lelehhhhh Putrajaya.
Menangissss dengo nama kek kauuuu!

Memang tiptop.
Tahap kalo takmakan rugi ah kau.
Cheese dia memang lelehan banjir lah.
Kek pon tak manis sangat.
Sesedap tekak.
Tekstur pulak lembut, letak dalam peti cejuk pastu ko makan korek pakai sudu.
Pergghhh! Nikmat atasss donia.
Bukan takat mak mentuo lalu belakang pon taknampak.
Mak mentua lalu depan-depan sergah pon kau taknampak oiii!...
Gittew tahap kelazatan kek tersebut.
:)

Untuk mengoder kau orang boleh direct wassap Achiek Anis bebila masa.
Dia akan sepantas kilat zassss reply wassap korang.
Jugak boleh COD di beberapa tempat tertentu.

Cepat oder sebab banyak dah testi yang cakap kek leleh dia memang terpaling sedap! 
Tak pecaye?
Sila rujuk lampiran dibawah:
Hehehehe.

testi dari Kak Mimy.

Testi dari Yana.

Testi dari besan.

Testi dari Rara.

Test dari Wawa.

Testi customer.

Testi sedap lagi.


Untuk ibu-ibu nyusu macam aku..sila try order & makan kek ni di siang hari..
Nescaya malam kang breast korang akan dipenuhi susu semahu-mahunya.
Baru sesuai dapat title "susu cap gantung" yang portable.
Portable tu.
Macam mesin air neskepe tu tekan kuo...tekan kuo.
Ngeeeee :)

wassap-wassap yo: 012-575 6074 (Anis)


gini gaya punya rupa memang mak mentuo lalu pon tak nampak dah.

goncang jiwa raga.
oiit-ooittt-oiittt!!!! jari tu...jari tu.....

Kau memang hover, bang!

sharemy
mommycha

17 comments:

CikNaa said...

tak kesah la entry ni berbayor oleh achiek anis ke idok, aku nak jugaaaakkkkkkk!!! fuh, bergoncang naluriku ni micha hoii..

achiek anis said...

lapppp u jiran....ngeeeee

Mimy Hamid said...

aku teramat sukaaaaaaaa...mmg sedap...bang megat ko tak suka cheese pun suka giler....yg plg over budak mikha tu..grrr gigit nak..hahah

LaLa LaTiF said...

daku pun dah terpengaruh...
xleh jadi tgok jiran2 sume dah rasa...
daku sorg yg belum...
dah order semalam...
esok amik bwk balik kg...
weehuuu...

Mar Mansor said...

ni air liur y melelehhhh nih..

Rizziela said...

saya suka snagat kek cheese leleh..kalau dah makan..tak boleh nak stop

Chekgu Azrine said...

Nak sgt micha..tp camne nk order nih..jauh bebeno..

Mama Safiy Arfan said...

ada perisa ape ye dia jual?

Misz Pinkie Winkie said...

mmg ku order michaa oiii

ctmah said...

xdan sejam dah habis kot!kenapa kejap sgt habis??

~ NANA ~ said...

sgt sedappp...i dah ngidam ni!!!!!! kalau lah dekat dah lama ku beli sobsob :(

Maria Firdz said...

tergoda tgk kek tu.. huhu..

mrs kayrul said...

aku dah order micha...sedap sgt..rasa nak suruh anis letak cheese leleh tue extra jer...hehhe

mrs kayrul said...

aku dah order micha...sedap sgt..rasa nak suruh anis letak cheese leleh tue extra jer...hehhe

mrs kayrul said...

aku dah order micha...sedap sgt..rasa nak suruh anis letak cheese leleh tue extra jer...hehhe

Aty_Fared said...

sungguh aku mahukan nya saat ni....

ameris said...

Nakkkk jugak weiiii

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...