Iklan

Sharemyloves Geng!

13 January 2014

# Banyak gambar: Small celebration for muhammad mikhail

Salam

Apekah makna harijadi?
Hari anda dijadikan?
Hari anda dilahirkan?

Lenguh otak nak choose apakah makna sebenar harijadi.
Lantaklah ape pon maknanye tetap sama.
Hehehehe.
Yang penting harijadi hanyalah setahun sekali.
Nak celebrate ke idok terpulang memasing lah ye.

Psssst.
Nak cite ni sebenonye.
Sabtu lepas Mommycha adekan majlis sambutan besday kecik-kecilan untuk Mikhail.
Kita panggil pon family saje.
Yang untuk kengkawan nanti tunggu bulan Februari yek.
:)

Disebabkan today dah berpindah unit baru so Mommycha agak cuak-cuak lagi nak type entry ala novel bersiri.
Jadinye sila tengok gambo yang ade.
:)

P palang S: Gambar banyak gile.Sila tengok dengan tahap kewarasan yang stabil.....

Birthday boy cake :)

Tempah dekat sini @scrumptioussugar. Seriuosly they served very delicious & tempting cakes!

Ni Mommycha cilok dari IG derang :)

My family yang memeriahkan majlis sambutan kecik kami.


My MIL with my cousin Mimi..bukan Mawar eh. Bahahahaha!

My SIL with Hanania.

Bibik pon ade, with my supporting MIL.

Kayla yang super excited.

Irees & Hani.

Tengok tu Mikayla menyibuk kakak Irees punya Note.

My bro, Hakim with besday boy.

Tak sabar nak main hadiah. Tq Maklong Mimie for this mega blocks lego.

They got the same skin color. Ala tanned gittew. Bhahahahah!

Baba pon tak senang nak makan, bila Mikhail asyik mengimpit. Haishhh...besday pon nak buat perangai la anak!

Aku masak mee/mihun tomyam. Mama goreng karipap frozen, coq badak, naget, ayam goreng kepci. Itu je makanan ala hi-tea bak kata Hani :)

Atok & Makwan with cucu's..Ko tengok headband Mikayla dah camne pakai tu? Haishh....

:)

Hadiah besday Mikhail.

Both are Acu's..Sorang Acu Nadia & sorang Acu Ira.

Hahahahaha. Mak budak & budak-budak.

Okeh anda memasuki seksyen selfie anak & mak. Tolong jangan muntah kaler ijau, pink, pepel, pastel yek!

Muka copypaste sgt aku & Mikhail tu.


Yang cheecky ni anak baba. Terserlah samanye di situ.

okbai!

sharemy
mommycha

10 comments:

Allene said...

micha.. ok ke kek tu.. klu ok... order untuk feb nanti skali la...

harga kita bincang dlm whsapp...

=)

Cik Puan Rara said...

michaaaa~ pepagi ku dh terliur cake.haih~

Aeen said...

cake nampak sedap.......nyummmm...mikayla comey cenyum amek gambo...hehe..

Wawa Yusoff said...

cun nye mu ni micha. Haku ni mmg dengki sikit tgk org tinggi2m maklumlah.....

ok bai.

~MommyAqilMedina~ said...

bIRTHDAY bOY CAM BAD MOOD JE..TAPI YANG LAIN-LAIN HAPPY SANGAT..Mommy n Mikayla sporting sangattt..heheh..

ctmah said...

birthday boy!cepatlah rambut tu tumbuh lebat2.acaner nak jadi superhero nnt..heheh!

Chekgu Azrine said...

Walaupun katamu kecik2 dik..tp meriah dgn sanak saudara..mcmhri raya..hikhik

Comella mu dik pkai shawl giteww..

CikNaa said...

mak lawo, anak comel..2 tahun dah kamu mikhail yer..

azamhashim sp said...

Happy Birthday!

ONLY RM250
Portraiture session

azam_hashim@hotmail.com
http://blog.azamhashim.com
https://www.facebook.com/pages/AzamHashim-Photography/223067269074

LisaLisut said...

i like the cake! and the desserts! thanks for the info. happy belated bday to ur son anyway :)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...