Iklan

Sharemyloves Geng!

26 December 2013

Rainbow party Birthday Bash! Jom tengok gambo...

#Entry banyak gambo!
Hari ni kita buat entry less bebelan.
Meh kita layan gambar.
Gambar birthday party anak-anak gojes.
Kejadiannya adalah semalam.
Tepat pada Krismas Day.
Bertemakan rainbow party.
Ada 3 birthday girl dan 3 birthday boy.
Jom tengok....

Ini gambo yang mase awal datang.
 Terus nak bergambo... 
Best la korang ramai yang bercolor block!!!



Macam-macam gaya muka ada. 
Tapi  memang happening gilerrrrr.
semua babies adalah cute.
Tahap cute nak cubit pipi gerammmmm!

Yang pasti aku nampak anak aku paling depan. 
Mana-mana event pon dia nak duk paling depan. Agagagagagaga. 
Comot sangat anak aku tu.
Makan semua tumpah atas baju.


Aku sayang semua gojes yang datang ni. 
Best rase dapat laga-laga pipi. 
Laga-laga vontot.
dapat jualan jemah.
Yeay!


Semua pon macam-macam kaler. 
Katanyer ikut tema rainbow. 
Best.best.best!


Nak list nama sorang-sorang jap eh: 
Dari kiri atas: Kayrul, Eja, Kakmi, Micha, Zura, Fariza, yumie, Lin, Erina, Etty, Anis.
Dari kiri bawah: Zara, Wawa, airen, Dayah, Umie, Rilla & anak masing-masing. 


Walaupon hujan lebat tapi bila dah masing-masing menjemah tak terasa ujan.
Kemain kalut nak bergambo.
Bhahahahah! terbaik lah korang.

Ni lah geng mommy blogger yang best. 
Pada aku semua mommy ni lawa, cantik, bergaya dan paling penting gojessss.
 Sayang korang!


Ni time besday boy & girl potong kek. 
Sekali 6 orang tuuu....Best! 


Besday girl: SB, Iman & Soffiya.
Besday Boy: Ammar, Zain & Rayyan.

Mak-mak pon eksaited. But guys... korang did a good job!
Puas ati sangat dengan makanan & layanan korang.
Tip-topp!

mak-mak sibuk meniup lilin.
Bhahahahah. comel!

Pastu dah pulak tak nyabo nak makan kek.
Kek sangat menggiurkan....

 Ni kek nye. So cute!

 And ini ponnn cute giler kek!!!!





Antara makanan yag dipersembahkan kepada tetamu :)
Ade mihun, laksa, spageti.
Sendat perut haku!


 Cream puff ni rasenya dari Eja...sedap!


 Ade marshmelo untuk choc fountain!


Apam polkadot! Cute...


Ni mak etty punya puding rainbow :)


 Hahahaha. Tergelak aku tengak try kosong tu...ampon koranggggg! Hahahaha!


 Candy bar yg sempoii tapi best!


Okeh double chin aku terserlah.
hahahahah.
Ctmah nyorok blakang aku.
cisssss!


Gambo lambai-lambai.
Hahahahah
Siap lambai sampai bergego kamera.


Kyra & Iman bermain bersame-same. Ewah.... 
Sian Kyra takde geng.
Comey skirt Nur Iman Raihanah.
yumiee...aku sebut nama penuh anak ko.....
Betul takkk???? Ahahahaha!


 Menantu aku anak si tmah.
Kemain makan tart!


Ammar terpaling syomel. Gigit pipi nak??
Sampai terduduk ko dik.


 Okeh muka jemah aku terselah.
Sempat aku jemah denganRatu Jemah.
Si Zura....dah kurus ko eh? Lawa tauuu!
Terkesima aku tengok ko.

 Para bapak-bapak. 
Dah rupa retis semalam banyak nau paparazi :)


Mak angkat Kayla..anis tokey perpium :) 
Anis sangat ikut tema oi.
Tudung pon rainbow :)
 Next sila pakai baju superhero!


Ni pulak gambo aku dengan tuan umah. Liza geng Pandora aku.
Jangan memain dia lawyer Habib Jewel.
Nampak jer cikeding camni sekali dia keluar Akta Kanun Tanah Persekutuan jenuh kau terkebil nak jawab.
Bhahahahahah :)


 Aku & Mikha. Dah rupa pokok kismes bergerak. 
Bhahahahaha!
kaler block katanyer..ah lin kau time-time tu lah nak dok belakang aku kan???
Bhahahah.


Okbai.

See u guys for the next baby birthday bash.
Superhero Theme....tungguuuuuuu!

sharemy ;
mommycha

25 comments:

Mama Safiy Arfan said...

bestnye...

achiek anis said...

giler cepat update....haha....

S.n.Fariza said...

curlazzzz ko micha.
laju update.
aku kna tunggu photog nganto T_T
tq updatekan dulu.
best jumpa semua.

bye.. lipstick merah che ta.
hahahahahahaha

Chekgu Azrine said...

Cantiknya sis punys baju mix plak dgn tudung merah..naikla kan..
Bestnya..xdpr nk join..
aish kena ciken pox

amirah said...

best giler meriah u olls.....puding tu menggiorkan la!!

yUmiE AzuRa said...

hoiii..nsb semalam ade cabutan bertuah tanye soklan nme penuh iman.klu x mesti ko xtau kn micha..prffrtt:p

Nurul Izayani said...

Sume gambar ada cerita tersendiri..kelakar la micha! Haha..

Mimy Hamid said...

ok next superhero...ko ready costume superman ok ..bahahahaha..terbanggggggggggggg

Shasha Azmar said...

ini entry perhangat aku ni michaaaa...ggggrrrrrr

Wawa Yusoff said...

vahh...vahh.... ini semua blogger fofuler kelab mak2 ni. hehehe :)

ctmah said...

semut sentap ni!gambo aku duk celah belakang ko jugak yg ko uploadkan..ahahahah!tak sabo nak beli baju superhero!

Ros Anis Rusli said...

micha....ko bebetul ikut tema ari krismas! baju dh kaler baju pak santa claus...eh apsal aku nmpk putih?aku suka!kamera apa ko guna?hahaha..xpayah mkn pape produk tetiba jd putih lak aku tgk!huhu... tokey ppium yg glabah bila ppium ilang sebotol!hahaha..bebudak bwk lari..pastu tgl kt kusi...hehehe..urut dada mumy airiell.... mak2 gojes!anak2 yg superb! dady2 yg sporting! jumpa lg nex ghatering! -sayang kalian2... >___<

m@m@yAyA said...

Kuwus penya cha lengan tu da cam pkok nan berbatang2..huhu
Ok next superhero lak aku nk pki bju cat womanla hrp dterima lam mjlis nti ;)

Mmg happening semalam cm kurang menjemah jelah sb memasing bz ngn aku skli bz xthu bz hape..huhu

Hana Soffelia said...

bahah! micha, ko punya tak entry tak tulis lawak2 memang tak sahkan.. aku nak tergelak baca pokok krismas bergerak tu.. hahaa

nampak meriah sgt. entah bila la aku ada rezeki nak joint..

Umi Qi said...

Hot betul majlis...micha sgt cantik!....suka tgk micha tau... :)

Mar Mansor said...

meriahnya..

~Lieza~ said...

Hamboii Micha... Mana gambar ko ngn aku??? Apsal xtepek sinie... Sentap ar giniee... Tau la aku xcun...

Nadt said...

nyampahhh tak dapat piiiii...

LaLa LaTiF said...

gambar daku xde...
gambar laki daku je ada...
huahuahua...

m@m@yAyA said...

eh mn komen aku?sabotaj aku ke cha..sobsobs

~MommyAqilMedina~ said...

happening gile..memang meriah..tengok kek pn memang rasa macam nak makan semua!besar gedabak plak tu..hehe..Apepn,Micha tetap vogue d vazz!!

Sylarius Yusof said...

Meriah betul. Ikut tema rainbow, habis dengan mak-maknya jugak pakai baju colorful macam rainbow jugak. Hehe

sarah shamsyul said...

happening nyaaa

micha cun cantik,errr tp mmg cm pokok krismas sikit. sikitla.hahaha.larikkkkk

izfanora said...

nyampah aku menjemah kat entry ni.. hahaha.. jeles ko tak dpt join..

mrs kayrul said...

cepat betul ko update micha...aku baru dok mengarang...dah abis taun pun tak update2 lagi...hehehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...