Iklan

Sharemyloves Geng!

12 December 2013

And this is the moment....RESULT GA Mommycha

Finally the RESULT!
 keputusan yang hari-hari korang dok emel tanya aku sudah pon keluar....

And the winner is.....
 
jeng.jeng.jeng.kejenggg.jenggg.




#funny moment

"sebabkan cabaran ni, ramai ibu2 diluar sana lebih selesa pakai shawl ataupun tudung awning a.k.a tudung segera... sebabnya.. tengok ajelah aku dikerjakan 
Faiqah tu... habislah tduungku.. huuhuh..." - entry pendek dari Maria.


#independent moments

"Walaupun ada anak kecik bukan alasan untuk tidak menjalankan tugas sebagai Mommy dan Isteri ..

Masak sambil berbaby wearing kan Medina..
Multi Tasking Sangattt!!
Walaupun kualiti gambar agak tak memuaskan,tapi MAKNA gambar ini 
sangat mendalam.."  - entry pendek dari Mommy Aqil Medina.



#inspires moment

"Tia clarissa,
Mama will kiss away your pain so you can be happy forever." - entry pendek dari 


#unpredictable moment


"mama tak penah dpt shoot gamba yang menarik..semua mesti selebet macam ni..lagi2 dgn kerenah anak bujang mama yang sorang ni..memang pantang kalau orang nak ambik gambar dia..mesti buat perangai..cis..kat khalayak ramai pulak tu..hikhik...owh..harapnya gambar raya nanti boleh posing cun2..hikhik..."  
- entry pendek dari Mama Azinuj



#suspicious moment

"sebenarnya.. susah nak pilih gambar sebab ika rasa semua gambar kami 
adalah precious moment 
ika dgn ammar..so ika pilih gambar ni masa bawa ammar ke hari terbuka atm dulu..

mama bertugas sebenarnya...saja bawa anak jalan2..singgah survival village....

so mcm biasa mama mmg suka introduce ammar ngan benda baru...

dah kenal haiwan lain...kali ni bagi ammar kenal ular pulak..hihi.. reaksi??mcm xde perasaan pown...suke x..takut pun x...masa ni just jaga2 xbagi dia picit ular ni...ok micha.. mokcik askar letak gambo ni..,
kot2 ade rejeki..." - entry pendek dari Mama Ammar


#caring moment


"Micha cakap buat entry ringkas, ni dah habis ringkas aku buat. Ni gambar candid masa kat Wad DEMC, Aish demam panas, ternyata begitu sopan aku tidur."
- entry pendek dari Mama Aish Yusuf



 Tahniah kepada semua yang menang.
Buat yang kalah jangan la bersedih hati.
Hentak-hentak kaki kata Mommycha tak adil ke ape.
Ini adalah persetujuan bersama dengan juri yang dilantik khas.
Mihmihmih.
Di ingatkan sekali lagi bukan gambar yang clear, cantik, view menarik yang kami cari.
Tapi kami mencari moment ibu&anak yang paling menarik dan 
tersentuh jiwa, raga, periuk, belanga hati para juri.

Insyallah akan ade lagi GA kedua menyusul dalam masa terdekat.
Jangan bimbang, jangan ragu, jangan serik coba lagi.
Mana tau rezeki berpihak kepada anda pulak selepas ini.

Oh! maaf juga sebab umum lambat yek.
Ada lebih kurang 90 gambar yang Micha nak kena sort out.
Lenguh tangan ku deknon :)
#lap ayor mata T_T 


Untuk yang menang sila personally emel mommycha di
puanatasha@gmail.com
emelkan nama, alamat penuh, no telepon dan hadiah ape yang korang nak?
nak hadiah ke idok?
harharharhar

itu saje.
sekian harap maklom.
buat-buat maklom pon takpe.
:)

sharemy
mommycha


29 comments:

diya said...

semuanyer super mak..ku meremang2 tngok gbr gbr bonda bonda ni smua..tahniahhh korang! korang mmg supermak!

CikNaa said...

akhirnya aku menang! oke tak menang..haha.. iolss tak kisah pun uolss..join utk suka2 aje.. tahniah pada yg menang, anda sgt kretip! hehe..

jasmin said...

tahniah2 sape yang menang!!

Nurul Izayani said...

Ohhh..umi iffat tak menang. Sedihhh..srrottttt..

Btw tahniah pd pemenang :)

Umi Qi said...

Yeyyy suka tgk gambar2 tuh semua awesome moment hhhehehe :D
Tahniah kepada pemenang :D

Mimy Hamid said...

tahniah all the winner...aku nampak yang menang geng kedok..hah apa lagi banje...erin ika..heheh

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah!

Allene said...

mmg wajar la dorang menang.. gambar pun best2 sume... congrat winner.

Cik Puan Tqah said...

wa.. rs gmbr2 ni memang layak menang..congrats all

Wawa Yusoff said...

suka gambar fifi dgn rissa dan gambar mama azinuj dok heret anak tu mmg rare sangat :D

erranis said...

tahniah semua

Mar Mansor said...

tahniah kepada pemenang..supermama semua nih..

amirah said...

tahniah pd yg menang...senyum sorang2 kak semah nengok gambor2 ni..besttt..besttt...lenkali nak masuk. sila buat GA lagi esok ye.. : )

Hafizah said...

ha'ah..saye pun xkisah jugak xmenang...(ok tipu..)hahaha... tahniah sumer! mmg best2 sumer pic yg menang tu..sumer moment ade.. xper,nnt sy cuber lg.(pesanan kt diri sndr..haha)

Chekgu Azrine said...

tahniah kepada pemenang!!!

~MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah..Alhamdulillah..1st time menang ni!tak sangka!hehee..thank u Mommy Cha n all juri's..lebiu all very strong!!n thank u sumeeee!!

Maria Firdz said...

ALHAMDULILLAH... terima kasih mommycha... tahniah juga kpd pemenang yg lain... :)

ct shah said...

touching tgk moment semua pemenang.they deserve to win!congrats!

azinuj said...

ek eh..menang ke? hikhik..tq mommycha..nti mama email kan details ye..suke3x...hikhik

Nor Ayuni Rosli said...

Tahniah kepada pemenang. Paling suka gambar kiss2 tu. Clear sangat.

Hi mommyCha. Lupa nak tegur. Hehehe

Nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL. URL lama was bnsyg-stories.blogspot.com New URL would be ayuni-stories.blogspot.com
Let me know ya?

Liyana said...

tahniah semua pemenang! memang gambar yg dipilih pun ada makna tersendiri hehe

aTieYusof Family said...

Tahniah pada semua yg menang.. mmg indah moments2 di atas..;)

Nora said...

Tahniah... memang patut mommy2 ni menang... kita redha dengan kekalahan... ecececeh...

DYatie said...

Kte sukkkaaaa semua gmbo2 ni ca. Mg patut pn diorg menang. ;)

rossi rossa said...

Tahniah kepada pemenang...terbaik semuanya....tak sabar tunggu GA kedua mommycha....

Ilya Melissa said...

wahh..best2 gambar yg menang..tahniah the lucky 6...mmg hot ga micha ni..lehla wat lg yek..hehe

Cikgu Norazimah said...

tahniah kepada semua pemenang ;)

amal salleh said...

tahniahhhh!! mmg superb sumer pict ;)

jom join ni plk :)

http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

Mama Darwiish said...

super mama semuanya hehe...tahniah semue :)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...