Iklan

Sharemyloves Geng!

28 November 2013

Ulasan GA

Salam

Wah.
Terkujat aku bukak emel pagi ni.
Seriously korang memang rock habis!
Lenguh jugak tangan aku dok tekan publish dekat comment.
Thanks u guys.
Join GA aku yang tak seberapa ni.

Aku akan review semua entry by this week.
Dan insyallah minggu depan akan ku umumkan pemenang.
Suka aku nak TEKANKAN disini...
Wahh ayat orang gomen sangat kan?
Aku akan TEKANKAN kepada gambar yang paling menarik.
Entry tu aku tak tengok sangat.
Dan.....
Untuk tidak menjadi bias/bius/berat sebelah/condong sebelah.
Aku akan menjemput 2 lagi panel juri jemputan mengadili GA ni.
Muahahahaha.
Kerlasss kau jah, siap ade juri jemputan.

So, wheter kau geng ceom mulut aku or not.
Kau akan berpeluang menang GA ni.
Aku memang tak pilih bulu.
Erk...bulu??
Bulu sape Bedah oit.
Muahahaha.

Hadiah pulak adalah hadiah yang mampu ku beri pada u ols semua.
Kang mintak bukan-bukan kang anak beranak makan sosej roll je bulan ni kang.
Mihmihmihmih.
Kata pon buat GA untuk suke-suke.
Aku pon takde sponsored hadiah dari mana-mana pihak tau.
So...ape yang aku rase aku mampu aku kasi :)
Fair kan?

Korang jangan pulak dapat hadiah nanti pastu kate.
"Ala...ni je Micha kasi???"
Sobs.
Sedey aku tau.
Nanti aku larik membawa diri yang lara.
:(

Yang penting suka aku tengok macam-macam gaya gambo ibu&anak yang ade.
Ade moment masam, manis, masin, kelat, tawar, kureng manis, lemak manis haiiii buat aku nak gelak pon ade.

Oklah guys.
Aku nak review satu persatu ni.
Mana yang sempat aku akan leave comment pada entry.
Mana yang aku tak comment, tapi link aku dah approve tu makna nye adelah korang dalam senarai aku eh?
Jangan risau aku tak CONDONG SEBELAH!
Aku orang baek-baek.

Mihmihmihmih....


korek duit tabung anak-anak nak beli hadiah GA. Muahahahaa!

sharemy
mommycha

14 comments:

~ NANA ~ said...

semalam ku dah jumpa gambo yg sesuai....esok2 la ku join! hahaha...mula2 ingtkan ahad baru ni dah close...cissss! rupanya ahad depan

Allene said...

amboi.. micha... duit kayla ke kail tu? hiihhi...

Cik Cammy Lia said...

mcm blm join je lg.

DYatie said...

Tunggu gambo dr ayah arissa ni. Pastu bru nak join. Hahaha.

Hunny Kitty said...

noted :D

♥ ROS ♥ said...

Ros xde gmbr berdua ni... Haishh bak cari jugakkkk :(

S.n.Fariza said...

kayoooooo. hahaha

Petak Bunga said...

ishk..janganlah tabung anak..
sian

ct shah said...

byknyer duit tabung.hehehe..
saya nak join,tapi cam malu lak.:p

Chekgu Azrine said...

Hehe..nk mntk menang aci x???

aTieYusof Family said...

Harapnya ada rezeki..ahahaha:)

ctmah said...

oit besan!boleh beli pandora tu..hahaha

Mar Mansor said...

hamboih..banyak duit ut..

WaWa_EzRiLL said...

hadiah apa tu cikcha..banyak tul duit.. mesti ratus2 nih.. kalau pam medela FS aku nangis guling2 sebab xsempat nak join..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...