Iklan

Sharemyloves Geng!

29 October 2013

Anatomy of a new mom!

Salam

Sedang melalui fasa ini.
Tenung dan bace betoi-betoi kat gambo tu
:)
Harap geng-geng blogger tenang dan bersabo kalo Micha tak tinggal any comments.
Nanti ade masa i ols "lempar" balik komen-komen yang memberangsangkan.
#takdegambarsenonohsikitkeoi

>_<


muahahahahahahahahahahahah........hahahahahahahahha.sebelah pakai boot, sebelah pakai roller coaster blade.....pastu ade pulak the "forget it" zone X! muahahahahaha. vengom!


sharemy
mommycha

15 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha tak perasan mula2 kat zone X..maklum otak iols kan suci sebening sawah kahkahkah

Aty_Fared said...

Aku paham micha..pahaaaaaammmmm......

♥ ROS ♥ said...

Adoiiiii... Memang anatomy sgguh... Seram pun ade.. Harap kita kuat la untuk mghadapi hari2 mendatang..kikikik

Mimy Hamid said...

bahahahah mana ko dapat pic ni ha...sesuai kot...

Allene said...

kenyataan yang tak ingin di kenang.. uhuhuhuh

SweetLikeWhat said...

hahhahahahaa ko ni ade jer kan bagi aku gelak..

ct shah said...

Ok serius.ini mmg lawak!!:p

cikpingu said...

smoge kite hebad tuk hari2 akan dtg..

amirah said...

amboihhh husband diaaa

cik puan aini said...

siyes debo micha oi nk melangkah alam mak anak dua neh... mencabar tahap dewa dewi dah ku rasa..

Mama Damia said...

yg X tu tk thn..haha

~ NANA ~ said...

hahaha iols hanya mampu gelak! sampai bulu kaki pon tak sempat shave ek? kekeke

CikNaa said...

eh nengok gambor tu tak tau nk komen mende.. itulah..hihi.

Umi Qi said...

X zone tuh lawak hehehhe...micha itu sebab Allah jadikan kita wanita....wanita je mampu buat bermacam kerja dlm satu masa...lelaki? hanya tahu arah jek...

Ayu Rashid said...

Hahaaaa.. anak 2 mcm kak ayu ni laagggiiii byk nk di-anatomi-kan... sesilap kebs CSI terus *pitammmm*

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...