Iklan

Sharemyloves Geng!

17 June 2013

Turning 1 month old

Salam ♥

Kayla is turning 1 month old dan keadaan dia baik-baik belaka. Alhamdulillah kuning cuma sehari pastu beransur baik, bacaan cuma 136. No need to admit. Lega dan senang hati.

Perkembangan sebulan adalah....Kayla dah start tido dalam buaian sebab every nite dia stay up tanak tido sampai ke pagi, selain nak melekap dengan breast mommycha. Asal ko letak atas tilam je dia menangis kesyahduan.. nak kena berdodoi 24jam. Alahai anak dara ku...
Sebab tu terpaksa letak jugak dalam buaian, kalo tak pengsannn mama  & baba berdodoi Kayla sampai ke azan subuh.

Alhamdulillah sebulan lepas tarikh lahir Kayla adalah pada 16.5.2013 hari guru, dan after sebulan 16.6.2013 pulak adalah Hari Bapa. Pandai nau adjust tarikh cantik-cantik hehehehe...

Pada korang semua sorry sangat sebab bahasa ku agak skema. Agaknya inilah bahasa orang dalam pantang hehehe...terima kasih pada yang rindu blog mommycha. Yang bertanya bila nak update blog...bila nak letak muka Kayla di blog...telah pon mommycha tunaikan, walaupon tak seberapa... hehehe! Kita bukan pemes macam pasha sanda u olsss...

Oklah. Time to breastfeed Kayla sudah tiba. Will update more soon, with all the gurlie stuff. Oh! Tak dilupakan abang Mikha yang dah pandai panggil adik dia....adikkkkk..adikkkkk...adikkk sambil cium dahi adik bertalu-talu. Good boy!

Mommycha tinggalkan blog ni dengan gambar Kayla sebulan, with riben bunga besaq ataih kepala...enjoice! Hehehe...

sharemy ♥
mommycha

16 comments:

missayu said...

alololo...comelnya Kayla..... :D

cha said...

laa dh sebulan ke bersalinnya. comelnya kayla. sedap nama dia u. apa maksud kayla and nama penuh apa u? sedapppp and sweet je.

congrats tau. selamat berpantang. i nasihatkan jangan masuk blog i buat sementara ni nanti u tengok gambar makanan jangan salahkan i huhuh

✿ pink velvet ✿ said...

alolo.. comeinyer dia :)

CikNaa said...

gegel comeii lotte nih..

Mimy Hamid said...

oh kayla si bunga...siap dia acik dapat....gomol dia...huwaaa nak peluk gegurl mommycha

Aty_Fared said...

Haha..nmpak sgt lepas gian sbb dulu ngn mikha tak letak munge2...:-)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comel aih

Shafiqah-Napiah said...

alololo...comeynya kayla...

Ibu Dilah said...

congrats mommycha.. comel baby gugerl ngan munge2 tu..
jom join giveaway sy.. mana tau ada rezeki dpt breastmilk storage bottle utk baby.. hihi..

http://ceriteraibu.blogspot.com/2013/06/1st-giveaway-by-ceritera-ibu-dan-little.html

~ NANA ~ said...

sekejapnye dah sebulan!
beso beno munge tu! hahaha

e k i n ♥ y u s r i said...

sejambak bunga dikepala...
hehehe...comel

Chekgu Azrine said...

Sweet sgt khayla

erna said...

tertunggu-tunggu mommycha update dan memang dah agak menyepi bukan saja saja. menyepi sebab dah ada hasil =) tahniah

lia said...

besor bebenor headband tu... mujur anak dara redha jer yer he3

AkmaFaizal said...

Wah..baby gurl tak lama lagi ber'pink' la cam mummynya..dah ade geng..yeeahhh :)

Wawa said...

adikkkk.....skang tgh ajar naila jugak...hihi...
bagus la si mikha cium2 adik...
si daaliyaa di gigitnye tangan adik die...fuh! seriau!

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...