Iklan

Sharemyloves Geng!

17 June 2013

Oh..my Mikayla & Mikhail!

Salam ♥

Lagi beberapa hari mommycha akan lepas pantang. For sure happy! Nak jugak keluar rumah dan jumpa kawan-kawan, geng gojes mommy blogger yang kemain rancak buat "temujanji" dekat sana sini. Hamboih korang..mentang-mentang ai is dalam pantang kennnn?

This week mommycha nak bawak Mikayla injection sebulan, check-up sebulan both dekat KK dan jugak DEMC. Nanti terus nak discuss dengan paeds Mikayla pasal vacc pneumococcal first dose. Segalanya pasal anak, bab mak dia letak tepi dulu...waloponnnnn kelas dekat uitm sedang memanggil-manggil ku... mana tak panggil u ols, first class will be on 30th June...hambek ko! Nasib cun-cun baru lepas pantang...kali ni kena focus kot, dah tetiap selang satu semester cuti bersalin...Hoi! Takkan nak tua dalam uitm kot? Hewhewhee....

Buat yang rindu Mikhail, he's doing fine. Walaupon suka bebenor usik adik dia.Sikit-sikit cium, korek telinga, mata, tepuk bontot, belakang adik dia. Tanda nak melawak agaknya kan? Sometimes, mommycha kesian tengok Mikhail macam kurang diberi attention oleh mak dia sendiri sebab, ai always with lil' Kayla menyusu and so on...poor boy! Tapi takpe selagi ada baba, Mikha will be fine. Baba oweys be the super life saver! Hehehehe.... ♥ u deep-deep, baba!

Oh! Pada yang bertanya pasal cerita bersalin mommycha, will update soon. Adventerous I tell you! Hehehehe..2 hari berumahtangga dekat sepital, joyah! Hihihihi...siap pekena char keow teow sepinggan baru turun tanda nak bersalin....Memori terindah betullah...

Will update more later. Mommycha tinggalkan u guy's dengan pic Kayla botak. Hehehehe...takkan hari-hari , mau bubuh bunga besaq ataih kepala kan?

sharemy ♥
mommycha

13 comments:

fifi said...

nak tengok gambar abang mikha gak

Siti Haslinda Sadiken said...

alahai comeinye..rase cam dh sampai aura nie..

lia said...

mmg fesyen kan baby tido tp tgn ke atas gitu... mcm byk masalah bebenor ekekekeee

mama ila said...

hehe..comelnya baby kayla..gerammmm...rindu nak cium bau baby =)

Aeen said...

comel2....weee..xsabar lak nak bersalin nie...hehe...:)

Erina Asmawani said...

Assalamuaikum adik mikayla yg comel. Bam bamnye kamu. Gerammm aunty Ena tengok. Mommycha jaga diri k. Kiss pp adik ngan abang tuk Ena :)

Mimy Hamid said...

kita rindu kat mikha jugak...hahaha lawak ok abam usik adik...nnt nak melawat la 2 beradik...roger me kay klu ada putrajaya

Perfume Rack said...

Assalam..

MommyCha cepatlah update pengalaman bersalin kayla.
Berjaya VBAC tak??

**mode tak sabar nak tau**

CikNaa said...

pesan kat baby dlm perut ciknaa ni jd cam mikayla eh.. bambam! :)

Mooniqueen said...

tu la cew tak sabaq nak baca journey melahirkan kayla..

Aty_Fared said...

Yer ar cha..kayla mmng nmpak bambam hasil susu terbaek dr ladang nih..:-)

ctmah said...

bambam naa mikayla ni =)

Wawa said...

gulp! char keow teow...tetbe nak makan...hihi

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...