Iklan

Sharemyloves Geng!

20 June 2013

Masuk hospital?

Salam ♥

Today Mikayla kena jumpa doktor, bersekali dengan mama juga. Mama paling cuak sebab doktor nak check luka bersalin.

Oh yemmmm geeeee!

Nanti kite update entry baru okey? First time nak kuar setelah sebulan tak tengok luar, nak pi klinik pon macam nak pi Disneyland....beria-ria sungguh aih! Dari malam dok pikiaq baju apa nak pakai, kaler apa, nak kaler block ke idop, nak matching kontek lens ngan tudung lagi......hoi hover Esah!

sharemy ♥
mommycha

5 comments:

ctmah said...

malu kan..i pulak nurse yg check n tolong cucikan lagi..hahahaha

UMIE SUE said...

moga semuanye okey2 belake yer!

amirah said...

kejap je kayla dah sebulan ye..

Chekgu Azrine said...

Sebulan dah..

Wawa said...

okey nak gelak kekuat...hahaha...
kemain nak g klinik pun berblok2 sakan....
takpe cantik itu mesti...hihi^^

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...