Iklan

Sharemyloves Geng!

15 April 2013

S.O.R.R.Y



Maaf. Lama tak update.

Nak tumpukan perhatian pada abang & adik.

Nak tumpukan pada anak-anak dulu.

Eh? macam dah bersalin je?

Belum lagi. Due date bulan depan. Tapi sakit-sakit, cramp, kejang, macam esok lusa dah nak terberanak.

Doakan yang baik-baik. Ada umur panjang kita jumpa lagi.

Kita akan update melalui IG & FB. Insyallah.

Oh..buat mommy's yang invite untuk gathering/besday/aqiqah anak masing-masing. Beribu ampun diucapkan. Bukan tak sudi.

Tapi keadaan kesihatan yang tak mengizinkan, kita berjalan jauh-jauh. Cukuplah berulang alik 80km sehari untuk ke opis & rumah.

Oklah. Ape-ape hal, boleh wassap kita.

Sedih, tapi kita perlu banyak rest!

Wassalam.

sharemy
mommycha

17 comments:

intandayani said...

xpe Cha...rest k..sy doakan cha slmt bersalin

Allene said...

lega jup mommy cha da update.. uhuhuh kita asyik dok pikir, ni da bsalin ke blum... huhuuuh t.care...

cha said...

take care ye mummy.

che'pi said...

xder hal lah... jaga diri tu leklok and baby ... itu lg penting.... cheh wah... ok mommy cha ... good luck

With Julia said...

mommy cha...take a lot of rest ya...moga adik dan abg senantiasa sihat hendaknya...aminnnn :*

Aty_Fared said...

take care cha....

izla said...

apa ig mommycha?

UMIE SUE said...

take care my pren

Siti Haslinda Sadiken said...

alahai..padan la senyap ye..tak apa mommycha..get rest..kita bleh wassap or IG yek..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

take care mommy cha..

m@m@yAyA said...

alahai ciannya mommycha~

xpelah mommycha rest yer,xsbr nk tgu adik gegurl lahir..~pape update yer

Mooniqueen said...

have a good rest ye mommycha... dont stress n relax je..

SweetLikeWhat said...

take care...rehat banyak2..

amirah said...

take care dan banyakkan rehat ye

Wawa Tasliman said...

take care n selalu rest ok..

Mr n Mrs Zaidi said...

Jaga diri yek sis...jgn stress...berehat cukup2...dh bersalin jgn lupa info....btw nmpknya, baby kita sme jantina la...hihihiih...

Bazilah (^0^) said...

take care mommycha. nak follow IG!!! huhu

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...