Iklan

Sharemyloves Geng!

03 April 2013

Positive thinking, mom!

Mama pesan, bila sakit kena fikir sesuatu yang amat positif....It's true indeed....that's why, mommycha tengah feeling-feeling terbayang wajah adik baby girl dan a few stuff yang dah kitaorang beli last week for adik baby...gigih tau sampai ke Sogo ku jejakkan kaki bersama baba and abam Mikhail. Sogo sale sempena cuti sekolah...ah! Sogo tu mana takpenah tak sale kan?....mommycha sempat pilih 8 helai baju for adik baby, mittens and booties, shocks pinky, and headband untuk adik baby....lantak le kalo ade orang perli ke hapa....awal tak awal ler senah oii....aku dah nak masuk 9 bln dah, takkan tanak prepare ape  lagi kan?.....the best part was...semua aku amik kaler pinkkkkkkkk! Hadoi heaven giler tgk my fave color dalam raga sogo aku....erm.... bila hari-hari belek all this  girl stuff, buatkan aku kuat semangat untuk terus menahan segala sakit yang mendatang...demi untukmu wahai adik baby yang sudah baba dan mama fikirkan nama.... Can't wait for u adik baby...Abam also can't wait for u.....
Baik-baik cari jalan keluar ye, dik?......another 1month to go.......phew!

13 comments:

intandayani said...

caya lah momy cha..kuat semangat gitew...

Mimy Hamid said...

semangat...yes team power adik girl

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

mmg kena fikir positif mommycha. .

Chekgu Azrine said...

best kan beli baju untk baby girl..

Mooniqueen said...

Betul tu yang.. tgk baby girl stuff ni memang geram..

UMIE SUE said...

yeay!! tak sabar nk jumpe gegel tau!!!

SweetLikeWhat said...

mesti comel macam mama jugak tuh..tak sabar jugak nak jumpe adik mikha ;)

Hana Soffelia said...

Comelnya.. Cha kena kuat tau untuk baby..

cik chinta said...

cntik sme nye. smoga dpermudahkn (:

Aty_Fared said...

Yeeaahh..shopink brg pink tuk anak pimpuan mmng idaman kalbu.. hope berpeluang nnti..insyaallah...:-)

m@m@yAyA said...

wah pink tew~huhu

semoga mommycha kuat tuk mhdapi keskitan yg dialami skrg,demi adik baby pinky..Go go mommycha~

e k i n ♥ y u s r i said...

chayok2 mommy cha
kuatkan semangat anda!

cik puan aini said...

selamat bertabah mommy cha!

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...