Iklan

Sharemyloves Geng!

19 April 2013

For Sale!


For Sale!

Sale! Sale! Sale!

Ada warranty lagi. Belum guna tau.


Salam

Jangan le tanjat-tanjat. Yup im back!

With a new layout & header. Hahahaha poyo nyer haku!

Alkisah, dah nampak gambar di atas? Ai is nak jual lah u ols. Harga boleh nego (please trust me on this). Siap dapat benda free spt diatas lagi. 

Kalo nak tahu, momycha akan bagi brestpump beg Autumnz, 10 bottle storage breast milk Autumnz, dan jugak bresat shield set untuk korang boleh buat double pump sekaligus. Sebab Spectra 3 ni, kalo kita beli derang hanya bagi sebelah je set. Kalo nak pump double breast kena lah tambah duit kan? Untuk beli another set. Tapi kalo dengan momycha, ai is bagi jer lagi satu set free.

Errr..paham dop ni?

Sebab nak jual: Ade rezeki nak beli brand lain :)

So, sesapa yang berminat boleh emel, wassap, bbm mommycha dekat 018-282 6795. 
No worries harga boleh runding... Ai is tak makan orang nyer...kihkihkih!

sharemy
mommycha

6 comments:

MimahAjil said...

shomelnye abamlom Mikha jadi gambo header....gewam acik tengok...:)

amirah said...

cantiknya belog mommycha skang...ada riben2 lagiii...cha nak beli medela ek...wow..

CikNaa said...

nampak, gambo atas sekali gambo mikha.. nak jual??? heeee :)

erna said...

gambar header sangat menggoda jiwa. hehehe

cik chinta said...

kt tgu pas bnk ek momy. klo terasa nk bli. ky kontek momy. ihi

Chekgu Azrine said...

lawanya blog dia..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...