Iklan

Sharemyloves Geng!

20 March 2013

Wishlist la kunun....nyer!

Wishlist on my birthday:
:)

Nak jugak wishlist..tak padan dengan mak-mak orang.
Ehhh....kata besday mommy kan? #gentelmisailebat#

Wishlist 1:

Pinky Swatch Watches :)



Wishlist 2: 

Medela FS... Gulp!
Wishlist 3:

Nursing cover HK yang comey-lotey :)
 


Apakah makne nya wishlist-wishlist yang disebutkan di atas itew? Kihkihkihkih!

sharemy
mommycha

19 comments:

SweetLikeWhat said...

jam tu sangat sweet.. ;)

missayu said...

baby Nia,guna je nursing cover tu nk bf, dia melalak macam kene pukul...how???

With Julia said...

wehoooo,,,,,mukan main mommycha ye heheh...xpa verangan kan free hehhe

~MommyAida~ said...

hihihi..FS yang tak menahan tu..tp kalo mampu ape salahnya kan..cepat bodek2 org yang berkenaan..mana tahu dapt kan..hihihi

Mimy Hamid said...

wishlist hadiah sempena bersalin boleh tak yer dak...erie please take note


happy birthday my dear....muahh..panjang umur murah rezeki

Cik Hazz said...

suka jam pink tuh!! cantik.. ;)

myaini said...

FS tu best......happy birthday!!

e k i n ♥ y u s r i said...

suke!
happy besday mommy cha

Allene said...

FS mmg idaman... mintak la 10x kat husband... dia kata pump pakai tngn je la... uhuhuhuh nangis...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

amboi.. harap2 dapatlah 1 pun jadi

Zuraidah Butang said...

da ngandung ek..beshnye :))))

ciNDerella stRikEr said...

sokong 2nd wish list tu...sebab best.
hepy bday

Wawa Yusoff said...

wishlisstttttt..!! saya x pernah buat wishlist sebab kalau buat semua pun nak sumbat pastu marah sendiri sebab x dapat2. haha =))

~Leyyatasha~ said...

cantik jam tu..
hsppy birthday mommy cha..!!~

cik chinta said...

Bole dpt tiga skli ke? Tu br best

Mooniqueen said...

MQ skrg wishlist banyak ke barang baby je walaupun anak no2... ngade sgt kenn...

Elya Roza said...

hope ur wishlist come true!!! chaiyok2

Misz Pinkie Winkie said...

kita kongsi tarikh lahir la ;)

cha said...

dpaat salah satu best dapat tiga2 lg best haha

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...