Iklan

Sharemyloves Geng!

14 March 2013

Oh! adik Mikha..gegel or boboi?


Sebenarnya, takperlu mommycha melayan kesedihan atas pemergian seseorang. 
Macam tak rela pulak kan "orang" tu pergi meninggalkan kita?

Disebalik kesedihan ade sedikit penawar luka di hati. 
Rasanya a few of u ols dah tahu ape yang momycha maksudkan..kan?

Setelah di scan untuk kedua kalinya secara detail oleh my Obgyn Dr. Norleen, 
akhirnya inilah ayat-ayat yang mungkin mommycha kenang sampai bebila.

Dr. Norleen: Sha, aritu bila Dr. check jantina Dr. cakap baby ape yer?
Mommycha: Baby *tut*
Dr. Norleen: Kali ni Dr. nak double confirm and scan lagi sekali yer, Sha.
Mommycha: Orite Dr. (padahal berdebor giler)
Dr. Norleen: Errm...confirm la kali ni jantina nye. Sangat jelas nampak tak Erie? Sha? 
                    Baby *tuuttt* sebab tak nampak pon angry bird nyer....
Mommycha: #nangislaju-lajudalamhati#

Terima Kasih, Ya Allah kerana telah melengkap kan keluarga kecil kami. 
# Semoga perjalanan bersalinku nanti dipermudahkan #
Amin...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Yup...and it's a girl......! 
anak yang sedang berlegar-legar, berenang-renang didalam perutku ini adalah seorang 
"anak dara Pak Erie" 
:)


eeiii..nampak punggong dia ....! tak aluuuuuu ;)


sharemy
mommycha

27 comments:

MimahAjil said...

Alhamdulillah...happy for u a
osso...:-)

cha said...

alaaa bestnyaaaa

dh lengkap dh. dh cukup sepasang dh anak mommy cha. boleh beli baju pink untuk gegirl banyak banyak hehe

Ros Anis Rusli said...

congratz!!!! gegel.. yippi.. :)

Wawa said...

yeayyyy! dapat sepasang....tp perut cam baby boy! hihhi...

Mooniqueen said...

happy for u my dear....dah sepasang....

Allene said...

bestnya... lin mungkin boy again... huhuuhuh

mama leen said...

Alhamdulillah... best2... hehe.. alo tomeinya gambar baby tu..

Shakina Farhan said...

wah..dah dpt sepasang..syoknye..baby girl habis la rambang mata mamanye cari aksesori & skirt..hehe

Misz Pinkie Winkie said...

alhamdulillah..sepasang sudaa...
pinky..pinky..

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah..,,syukur...semoga semua selamat :)

e k i n ♥ y u s r i said...

waaaa....alhamdulillah
dapatlah sepasang
boleh pakai headband
hehehe

cik fadh said...

alhamdulillahhh...tahniah mommy cha ;)

Mr n Mrs Zaidi said...

alhamdulillah....dpt sepasang dh nanti...mesti comel mcm abg longnya.....

SweetLikeWhat said...

tahniah ye..lepas ni boleh beli gaun banyak-banyak..yeayy!!

D Yatie said...

We Wa Wu !!! Geng Arissa is on her way! :D

Chekgu Azrine said...

tahniah!!

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... tahniah... Semoga semuanya dipermudahkan ya.. :D

amirah said...

congratsss...cha n erie

Aty_Fared said...

yaeeeyyy kompem cun macam cha gak..eeaahh//orang lupe ar botol tak amik agi dari cha..huhu...

UMIE SUE said...

tumpang hepi...yahoooooo

With Julia said...

yeyyyyyyy sepasang sudah mommy cha....syukurrrrrrr x terkata....sungguh seronok kan....nak jugak nak jugakkk hehhe

Asz Miza said...

Alhamdulillah dah sepasang mommy cha ni..boleh la rehat pasni..kekekeke..

missayu said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa, boleh geng dengan Nia

m@m@yAyA said...

bestnya mommycha,lengkap sudah sepasang anak mommycha nti~

nie yang ase nak mengandung gak nie,skrg tgh berusaha keras hrap adalh rzki mengandung taon nie..

thniah skli ag mommycha~

Hana Soffelia said...

Tumpang gembira. dah sepasang. Btw, u nk buat suprise tp hana dh blh agak because ayat yg doktor said tak nampak angry bird dia. kehkeh

take care.

Mimy Hamid said...

cant wait to see baby girl..owh bestnya....happy for u..nanti pantang i nk tgk baby girl yer...

WaWa_EzRiLL said...

Tahniah cik cha n erie..mikha asso... da kena setat manja2kn dr..rehat..mkn minum cukup n selalu jumpa dr...yg penting hepi..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...