Iklan

Sharemyloves Geng!

19 March 2013

Kawin lagi

Entry seketot-ketot sedonia.
Kenduri-kendara datang lagi.

Kali ni adalah kenuri sepupu mommycha dan kenduri sepupu Erie. Harus la kena pegi kan? Jikalau tidak mahu di chop sebagai sepupu durhaka...kihkihkih!

Sepupu mommycha ni or wellknown as Pija bernikah on 8.3.2013 (Jumaat) dan kenduri nya pada keesokan harinya 9.3.2013 (Sabtu) di Puchong. Itu sebabnya tak dapat pegi besday Aqilah, anak Ummi Sue. Pohon maap dipinta yer Sue. Bukan sengaja-sengaja tak pegi. Kalo diizinkan ai lah orang pertama yang terpacak di majlis besday anak-anak blogger semua. Tapi apakan dayaku.....sobs :(

Bersama sepupu yakni pengantin baru, Pija. Mommycha colorblock sungguh dengan yang lain-lain. Baba awat katup mata? Sekian, harap maklom.

Pegi wedding pon kejap sangat sebab sakit ibu-ibu ni. Nasiblah tuan rumah mengerti dan memahami..hehehehe! Makan terus chow-cincau.....

Dan minggu lepas adalah wedding sepupu Erie di Seremban pulak. Seawal 10 pagi dah berada di Seremban. Walaupun kesakitan belakang, ku gigihkan jua ke wedding sepupu Erie ni. Wanita 7 bulan mengandung tau lah kan? Banyak nau "peel" nye sakit itu, ini. Hanya orang yang mengerti benar-benar mengerti..... Dengan anak yang cranky tanak dekat semua orang lagi....Haiiii! Bersabarlah wahai hati....


Ni pulak sepupu erie, yang pengantin lelaki nye tu. Kawin dengan orang Tepeng..Siap ade tarian pinggan, mangkuk, cawan tau...Ai is first time nengok..Kuikuikui! Jakun sikit...

Pengantin lama enteprame. Baju macam sama dengan wedding di Puchong, tapi yang ni lain ade manik-manik. Ini baju recycle besday Mikhail ritu. I kan suka pink, dress pink ade jugak 2,3 lai. Yang ni terlebih gebu sebab guna Camera 360. harharhar! haiii donia-donia....Nota: muka ku copypaste Mikhail sangat kenn?...

Dah tu je nak citer. Kalo ade ayat yang tak paham, pikir sendiri-sendrik  :)
Harharharhar..

sharemy
mommycha

13 comments:

UMIE SUE said...

takpe-takpe..
hadiah boleh pos je..har har..gurau je.
boss cha pun datang,fasihah

takpe2..nanti ada majlis lg kite jumpe2 lg ok

MimahAjil said...

ibu mengandung 7bulan tetap menten cun.....seri ibu2 mengandung...:)

Wawa said...

Alanai comeynyeee mommycha ni...kte klu preggy COMOT!

malynd_anggun said...

i ade baju pink yg frirst pic tuh!! hahaha..tgk cni..heeee http://stroberidancokelat.blogspot.com/2012/03/mak-buyong-dan-kawan2.html

comel mommy chaaa.. :)

amirah said...

comel nya mommy cha...seri2 ibu peknen baby gegirl ni

Ros Anis Rusli said...

cute btl momy cha ni..nmpk sgt keserian baby gel!hehe

Allene said...

amboi.. pewutt... =D

fifi said...

Santeknya ibu mengandung..sy kalau dah sarat gitu,memang malasla nak berjalan.hehe

Veelara Shamsyul said...

Lawa btul mommy cha ni..preggy lg cun.hish.ape rahsia :-)

Mimy Hamid said...

baju peranten hijau ..suke suke...pantang aku nengok hijau suka sgt...yer la baru pasan baju peknen awak pink je...sweet lak tu kena ngan urself...

Hana Soffelia said...

Baju pregnant 1st tu sama mcm i pakai masa preggy dlu. nk pakai skarang, labuh meleret. nak potong syg. simpan utk next baby. ahaha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

muka berseri orang mandong ni.. pink sesaje ! hehee

SweetLikeWhat said...

berseri jer mommycha..perut memang nampak macam gugurl di dalam..anis pun perut macam tu jugak masa pregnantkan hannah.. ;)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...