Iklan

Sharemyloves Geng!

01 March 2013

Im on Candid camera! Jangan nak gelak-gelak....!


Makcik-makcik sangat la rupanya diriku ini hoi...








Nota kaki: Gambar ini adalah, situasi sebenar dimana aku, memang sebenar-benarnya tengah "ketidoran".....Zzzzzzzz!

Terima kasih opismate, yang berjaya merakam candid camera ini secara senyap-senyap >.<
Hoi-hoi-hoiiii, makcik bedah sangat aku!

sharemy
mommycha

20 comments:

Allene said...

ihihih.. da tak larat je tgk mommy cha ni...

Wawa Tasliman said...

acara wajib bila lunch hour hari jumaat.. dialog tu mcm sama je apa yg kita fikir.. :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nak gelak jugak... hehehe..kepenatan ni nasib tak meleleh airliur sekali

Mooniqueen said...

time pregnant ni, tido dah jadi rutin wajib kan.. buat ape semua mengah, penat.. tu belum sarat lg mcm mommy..

CikNaa said...

kahkahkah.. part gambor tu candid mmg pecaye. tp bab dialog tu candid jugak ke? muahahaha.. serius comei makyong walopun ketiduran :)

ai pun sokmo tido time rehat..takde sape ke nak candid mandid? :))

erna said...

hahaha..kepenatan sangat la muka tu :)

Ratu Hatiku said...

hihihihi......igtkan lakonan semata...mcmana pun mama pregnant tetap comel masa tdo.. (^_^)

Mommy_Cha said...

korang ni memang gambo betul tido. time tu penat giloss...tau-tau dah terlelap. siap mimpi, cuma mimpi jela lupa mimpi kan ape..hihihihi :)
tengok lah mukaku siap mulut gaya gini =( ha.....!

muka mikhail version wanita sarat mengandong sangat hehehe!

SweetLikeWhat said...

hihi..sian mommycha penat..

luvDriGhtOne said...

Tdo pn maintain cun mommy cha ni..salute!!hehe..nk tips leh..

Shakina Farhan said...

kelakar la mommy cha ni..hehe..just link mommy cha!..

cha said...

time tido pun comel :p

UMIE SUE said...

hihi..comelnye kak.su dulu tido bawah meja..hihi.sejukkkk

With Julia said...

Aduyaiiii mommy chaaa...sgt comel cara tidur you lah dear...hahah pandai opismate u amik picture diam2 eh hahahha...kalo ju tido kt opis sah confirm mmg lasak x hingat taw...ayu je mommy cha tidur sopannn...yg plg lucu ayat2 tuh hahahhah pandaiii mommcha ngarang :)

♥ Wina ♥ said...

adududududuuuu comelnye walaupun candid :)

Liyana said...

hehe comey je mommycha...

Mr n Mrs Zaidi said...

kiut miut jer mommy tido...ingt nie tido main2 jer..hihiihih

Puan Ira said...

mommycha!!!cute!!!

Puan Ira said...

mommycha!!!cute!!!

Aty_Fared said...

Candid pon cun..:-)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...