Iklan

Sharemyloves Geng!

22 March 2013

30 weeks antenatal check-up at DEMC


Currently, waiting for mommycha's turn untuk jumpe dengan Dr. Ñorleen. Semoga todaynye result ok. 10 patients to go....... menantilah daku dengan penuh sabar!
Nota kaki: nak double triple confirm dengan Doktor, pasal jantina baby ai. Sebab semua orang cakap perut macam baby boy jerrr....is it? Holohhhhhhhh...

posted from Bloggeroid

12 comments:

Allene said...

huhuuh... tunggu je la bila kuar nnt... br suprise... =D boy jd gurl... gurl jd boy...

Mommy_Cha said...

Haaaaaaa gituuu...sekali kuar boy, baru tanjat boboi hihihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

pink lah, mesti lagi homei... :)

cik chinta said...

Kjp je ms jln

JaSmIn said...

klu da scan gegerul tu konfom la gegeurll...biase la org yg scan peyoot ni mmg ramai..buat taktau jer he3 ;)

cha said...

haha boboi ke gegurl ke asalkan sihat sudah kan :)

Mooniqueen said...

Klu boy bagi MQ ae ;)

Chekgu Azrine said...

in shaa Allah..semoga dipermudahkan..

WaWa_EzRiLL said...

Ni mesti update wit gtab.. huhuhu hope baby n mama sihat..10weeks to go caiyok2

Davnes said...

take care...semoga baby & u sihat..:D

SweetLikeWhat said...

30 weeks dah..jap jer kan

yaya+frdz+auf said...

salam kenal... tetiba terserempak dgn blog ni and rasanya kita ada terserempak masa check up dgn doc norleen jumaat lepas. :) kebetulan cari info pasal DEMC terbuka blog u ni. :) hehehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...