Iklan

Sharemyloves Geng!

04 February 2013

Atas permintaan ramai: Gambar mommy blogger! Jeng-jeng-jeng.....

 Fuhhhhhhh! Tak habis lagi?

Kebetulan mommycha adalah seorang mommy blogger dan disebabkan itu secara tak langsung dapat menambah kenalan daripada merata-rata tempat. Seronok rasanya jadi blogger sebab dapat ramai kawan dan banyak jugak dapat share info berguna bersama-sama. 

Meh mommycha share pics blogger-blogger yang hadir time besday Mikhail hari tu. 
Tq guys, sebab sudi datang tau! 




Ini lah mama ztee. Cantik, comei, baik hati sokmo. Dia dah bertahun-tahun jadi kawan mommycha. Kitaorang kenal since dari Myspace, dari masing-masing anak dara lagi sampailah sekarang dah kawin & beranak-pinak. Anak dia tersangat CANTIK! Gorgeous sokmo nengok Mektok @ Malikha berpesyen..bergaya. Teringin nak dapat baby girl macam Malikha! Ztee ni kalau pegi mana pon sentiasa ingat dekat mommycha. Ade jer buah tangan dia bagi ke kita. Jangan jeles...ai dapat gift dari Disneyland Hong Kong tau dari dia aritu :) Tq mama Ztee & tq kasi Mikha hadiah besar tu. He loves it!



Ini pulak ummi Sue. Blog dia pemes u ols. Rupanya Sue ni bestfren my opismate. Eh..kecik sungguh donia! Hehehehe...Suka baca blog Sue pasal gelagat Aqilah. Baby girl Sue ni, kemain laju...dah boleh berjalan dah, padahal belom setahun pon. Cerdas dan comel betul! Neway, tq Sue, Aqilah & Walid Aqilah sudi datang besday Mikha & bawak hadiah :)



Yang cantik meletop ni nama nya Wawa. Suka mommycha nengok si Wawa Donutz ni. Lawa sungguh! Anak dia Annaila pon comel. Wawa ni ramah, lagi sekali nak puji lawa sungguh, macam minah Arab pon ade. Jeles i ols! Hehehehe..Tq Wawa sudi bawak Annaila & Daddy datang besday Mikha dan kasik angpau ke Mikha :)


Cakkkk! Hi Airell! Tembam budak ni. Rasa nak gigit. Berketak tangan, bermuscle-muscle....Ini lah dia anak Anis. Tq Anis sudi datang ke besday Mikha. Tak sempat borak banyak dengan Anis. Sebab time tu mommycha sangat bizi...Nengok tu gambo Anis dari depan takde...hehehehe! Japgi kita upload yer Anis, jangan risau....Haaaaa! Mikha suka dengan yellow ball tu, dia kan kaki bola. Mikha Van Persie katanyer, kan? 
 :)

Inilah gelagat mommy blogger & anak-anak sepanjang majlis berlangsung...







Gambar ini pulak blogger yang datang time hari hujan. Alahai sian kena hujan. Dari kiri Kak Mimy, Ummi Sue, Ros Mama Airell, Erina Mama Aqil and Mimi Mama Rafif. Kesemuanya adalah mommy blogger. Terima kasih sebab sudi hadir.  Kak Mimy very the talkative & mesra. Sekali jumpa last year time open-house dia dah pokpekpokpek macam lama kenal. Pastu dia sangat bersikap kakak-kakak. Sebab tu mommycha panggil dia kakak eventhough umur kitaorang ni sebaya...hahahahah! boley gitew?.  

Erina yang bertudung hijau ni pulak anak Tokey ABC Fradoo. Jangan main-main, kalo makan ABC 20 kali pon free tau dia ni, anak tokey lah katakan...Hehehehehe! Nanti dia pon plan nak buat besday Aqil, harusss daku datang, sebab nak makan ABC Fradoo free hahahaha! Mesti gempak tau besday Aqil nanti....Pssttt! Ena kalo nak ilmu buat party meh mommycha turun kan. Hahahaha! 

Yang bershawl purple pink tu Mimi a.k.a Cik Puan Mimi. Mama kepada Rafif. Kenal since pegi Aqiqah rumah dia dulu. Very soft spoken Cik Mek Molek ni....Tokey shawl + baju peplum...Hehehehe! So, sesapa nak beli baju peplum boleh terjah blog dia :)
Tq u ols sudi datang.....terharu mommycha!






Anak-anak masing-masing dah cranky. Hahahaha! Ibu-ibu tetap maintain nak bergambar jugak. Nasiblah kan, kata anak blogger, haruslahhhh kena selalu jadi mangsa bergambar, kan? So, ini adalah antara gambar blogger yang sempat mommycha publishkan. Semoga ikatan "kebloggeran" antara kita semakin utuh dan kekal terjalin sampai bila-bila. Mostly kami adalah Group daripada GorjesMommyBlogger dekat FB. Ramai jugak yang tak dapat hadir atas sebab-sebab tertentu. Takpe next time kita jumpa di majlis besday anak blogger yang lain pulak.

Yang sudi mengirim hadiah secara pos laju, Skynet etc-etc...sangat-sangat terima kasih mommycha ucapkan. Segan pulak bila ade yang sms @ wassap mintak alamat untuk poskan hadiah ke Mikha. Alhamdulillah rezeki Mikha....
All I can said that.... I love u ols so much!
sayang u ols ketat-ketat tau...auuww!

#pisnowar#
mommycha!

21 comments:

Allene said...

wah.. rmainya tetamu... =) best2...

Ros Anis Rusli said...

eh, asal ms besday mikha mumy airiell nmpk kurus, ms besdat fayel mumy airiell nmpk gemuk..hahaha...

Mimy Hamid said...

i nak jumpa sgt2 si ztee....siap janji ketemu dalam instagram...oh mektok likha princess...kita pun suka dia....stylo....kem salam ztee eh....


i love u all mommy bloggers....u guys best....muahh

Mimy Hamid said...

yerla nak tambah lagi...ada kisah kejadian tau....kain basah tersadung lalu jatuh macam nangka busuk....waduhhhh...sakit siot...lalalaal kenangan di kuarters polis seksyen 20

e k i n ♥ y u s r i said...

tngu besday zara ea
tp lame lg
hehehehe

~ NANA ~ said...

mommy cha buat hari ahad so x dpt join...jelesssss

cha said...

Gambar i takde pun u? Haha. Sume mommy hot hot and comel comel :)

♥ ROS ♥ said...

sonoknya.. nnt kalau ade masa lapang nak join lah next year..hheheheh

D Yatie said...

best nya lah... semua mommy2 kat sini comel belaka.. ^_^ happy birthday mikha! :)

!k@ said...

sedihnye..xdapat nak pegi...kena keje..sorry mommy cha..connot make it on that day..huhu..

erna said...

setiap kali bace entry pasal mikha punye besday..rasa sedih jeles sebab tak dapat datang. apapun, memang seronok sangat-sangat la tengok =)

UMIE SUE said...

alamak! aqilah cekci nmpak pusat.
ape2 pun best sgt dpt jumpe semua..huhu

amirah said...

bestnyaa...meriahh..kalaula dpt dtg kan ke best

Wawa said...

hi mommy cha^^ sorry tak dapat nak blogwalking bagai skang ni...kekonon busy nak mamp la kan...hihihi...ni pun daddy naila yg bgtau...maceh mommycha jemput kitorang! makanan semua best! dan akirnye berjumpa bertentang mata berlaga pipi kite yek!

UMIE SUE said...

su ambil gmbr ye...boleh kan

Erina Asmawani said...

Muuah!! Akhirnya bertemu ngan mommyca..ngan sue, ngan mimy, kak mimy. Best2..bertambah kenalan semua. InsyaAllah..nanti beday Aqil pulak. Mommycha amik sape eh photographer tu?? Cantik gambar2nya..suka tengok!

sweetlavender86 said...

ahhh bestnyeee rmai blogger yg ada.comel2 sumeee mak2 n anak2.ade hal mase tu.klu x bleh join kenal.eh mommy cha ade eh mase mimi buat akikah rafif?zura pun ade mse tu.mse tu igt yg mimi ade ckp tu blogger mommy cha.nk tegur segan.ahaks.

Puan Ira said...

bestnya kalau dok semua dekat2..i ipoh..jauh u..sedih..xdpt jumpa menantu

-cinta soFiaSafiya- said...

SALAM SIS....
selalu intai bloq ni....nak komen malu.. :))

tp kali ni nak drop komen jugak...nak cakap, SUME IBU-IBU dalam pic n3 ni subhanallh comei=comei, chantik-chantik belaka......... so sweet <3

Aty_Fared said...

Ok fine...aty sgt jeles...

Mama Likha said...

tkleh tgk pic lah. knp erk ?

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...