Iklan

Sharemyloves Geng!

15 January 2013

Rainbow Theme Birthday For Mikhail!


Semakin dekat, semakin kalut ku rasakan.
Berdebor macam nak terima menantu,
Padahal baru nak organize besday party anak sendiri je.
Heh! hover tau!

Actually, setelah siang malam, pagi petang ku berpikir
Akhirnya telah ku pilih tema baru untuk besday Mikha ni
Sesenang momycha dah pilih tema RAINBOW!
Senang jer kan?

Sebenarnya kaler rainbow ni universal
So pada sesapa nak datang boleh pakai kaler apa yang derang nak
Tak gitu?
Jadinya rainbow theme is so fleksibel.
Kan? kan? kan?

Kek baru tempah tadi,
Disebabkan tema rainbow mau tak mau ku terpakse jugak ku oder rainbow cake
Baru padan dengan tema kan?
Hahahahaha...harap-harap kali ni rainbow kek nyer sedap, less sugar and gebusss hendaknya!

Goodie beg dah berbulan beli, cuma isinya jer belom dibeli,
Minggu ni kena setel dah semua
Baju untuk besday boy lom beli,
Mama pon lom beli baju baru jugak,
Hehehehe. 
Nak sibuk gak tu berbaju baru.

Menu semuanya ku serahkan pada MIL,
Tempahan khemah, kerusi, meja jugak MIL yang uruskan,
Sekali lagi tanggungjawab daku adalah untuk buat backdrop bawah khemah
Idea dah ade harap everything is going to be smooth & easy!

Cuak pon ade ni,
Duit jangan dikata dah mengalir bak air sungai,
Itu ini semua nak ber deposit,
Itu pon banyak yang momy cha DIY,
Nak save costs sikit kan?

Takpelah yang penting niat untuk menjamu tetamu tu ada
Menu pon ringan-ringan saja
Banyak finger foods. I Guess!
Sesuai untuk kids party.
No nasik!
So boleh lah diet sikit yer tak para ibu sekalian heheheheh..
:)


Hanya luahan perasaan seorang ibu yang kelam-kabut;
#mommycha#

11 comments:

amirah said...

wow menarik..

missayu said...

dah saving nak buat birthday my baby since she was born....over sangat kan...xsabar tggu lg 5 bulan!

Cik Kamoo said...

wah....bestnye....

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

1st birthday anak memang buat kita teruja mcm nak kawenkan anak je rupa. Tapi enjoy sebab moment 1st besday utk 1st baby kita ni datang sekali je seumur hidup. So enjoyyy!!

Mama Aidi dah legaaaaa dah besday Aidi dah setel. =)

Mooniqueen said...

Wahhh tak sabau pulak ;)

e k i n ♥ y u s r i said...

wah.....
like rainbow!

!k@ said...

Wahh..ika pun xsabar..hihi..

Mr n Mrs Zaidi said...

wahhh sy pulak tak sabar nk buat besday untuk daaliyaa nnt...nnt boleh tgk2 or curi2 sikit idea mommy nie...hahahahhaa... harap sume berjalan dgn lancar k..

Puan Ira said...

pelangi tu...nnti update laju2 pasal party ye...

erna said...

wah...x sabar jugak ni. di jemput kan? kan? hehehe

Mimy Hamid said...

nak cari baju rainbow pakai besday mikha ..mama nya hover nak pelangi hehehe...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...