Iklan

Sharemyloves Geng!

14 January 2013

Pra-Besday Mikha giteww...


Ini lah kek Pra-Besday Mikhail tempoh hari
Curlasss Mikha, siap ade pra-besday, ala-ala pra wedding bagai
Kahkahkah!

Tema nya Charlie & the numbers sebab Mikha memang "hantu" kartun ni
Bertepuk sorak kalau dengar lagu ni dekat babytv
Bebudak jaman sekarang...yer dop?


Disebabkan besday Mikha jatuh pada hari Rabu (9.1.2013) sebab tu mommy cha beli satu kek untuk raikan besday dia on the exact day.
Berbelit pulak ayat daku...errr paham dop ni?
Besday setahun jadinya, lilin pon "homey-homey" nombor satu
Maknanya genap setahun anak mommy cha ni
:)


Buat pra-besday pulak malam hari,
After baba balik keja, after semua orang dah ada dekat rumah MIL
Baru ade feeling 1-happy-family at home sikit
Gitew!
Mikha pon pakai baju cap Tesco saja...ah!! gasaklah nak...ko bukan retiss pon
Hehehehe..
Side dish malam tu, mommy cha beli eskrem Le Cremia, Walls Yogurt Eskrem, Nugget, Fries
Semua makanan yang "menjana" kegemukan dan "mengundang" kepada penyakit Diabetes yang semakin tinggi...
Hakhakhakhak ade ku kesah....
Lalalalalala!



Muka besday boy kemain serius potong kek
First time ever in life potong kek katanya...
Nak tiup lilin pon ngakk reti dong..siap usha-usha lilin nengok pelik nau..
Hahahaha!


Inilah rupa kek nyer
Boleh lah tahan sedapnyer
Tempah from baba punya kawan


Bercinta nak habiskan satu slice hadoiyai
So, for next time no more rainbow kek yer
Naik mual tekak makan berlapis-lapis coloring kek ni
Still takleh lawan dengan choc moist yang tip-top sedap tu


Si comot kurus-kering makan kek
Duduk dalam walker sudah...
Sebab mama nak makan eskrem jap
Bebudak taleh makan eskrem kang kong-kong-kong-kong-king-kong batuk tengah malam
Amma ngan appa jugak yang susah
Ayoyoyo...


#pisnowar#
mommycha!

13 comments:

Aty_Fared said...

Qaleef pon suker katon tu kat bbtv gak...eeeerrr...aty pon layan..heheh..

Muak hek kek tu..nape..?? Manis..?? Br plan nk gi carik n tempah kek mcmtu besday qaleef ti..tak jadi da ni...:-)

UMIE SUE said...

aloooloo..comei nau kek nyeeee..nk cikit

amirah said...

canteknya kek mikhaaa

Allene said...

makin besar makin comel mikha ni... :)

as ♥ Leenda said...

curlasss mikha punya kek pre besday..yang betul2 punya kek besday macam mana pulokk tu mommy cha..hehe..
sebab kek ni tebal berlapis2 la buat saya pikir banyak kali masa nak order hari tu..takkan nak potong nipis2 pulak nk bagi org makan kan? hehe..
last2 oreo cheese cake pilihan hatiku...

erna said...

Kejap je dah setahun umur mikha..kek belang belang tu nampak best. nampak sangat menyelerakan..bukan main lagi mikha siap ada pre-birthday kan..hehehe..
semoga menjadi anak yang baik kepada amma dan appa :)

~ NANA ~ said...

happy birthday mikha!
sedapnya nmpk kek tu..tp i pon muak mkn rainbow cake, not my taste kot..hihi
skejap je dh besar

Mama Damia said...

happy belated mikha..kejap je dh sthn...tgu turn my girl plak tiup2 lilin

e k i n ♥ y u s r i said...

happy belated besday mikha!!

SweetLikeWhat said...

happy belated besday mikha.. kejap jer masa kan..

malynd_anggun said...

Happy belated birthday abg mikhail!! Curlasss jahh ade pre- besday... I loike! My mikhail suke special agent oso n mickey mouse .. Hihi

AkmaFaizal said...

Hepi Belated Besday...same tarikh ngan ank sedara aku upernye...
Suka kaler kek tu..cantik menarik tertarik ko memang deboom..hehe

Mimy Hamid said...

kek yang comel macam mikha gak....auww charlie and the number..Fayel anti citer ni..dia buat muka boring..mama dia suruh tgk gak citer ni...good mikha

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...