Iklan

Sharemyloves Geng!

08 January 2013

My precious WEEK!


My precious week!

This week is a very memorable week for me...
As i safely delivery my "BIG" baby boy, last year.
Exactly on 9th January 2012, at 3.13 pm with 4.3 kg baby weight!


Cepatnya masa berlalu,
Sedar tak sedar anakku akan menginjak ke setahun esok,
Bila melihat anak membesar di depan mata,
Baru terasa jerih,perih, pedih, suka, duka, tawa, gembira, penat, lelah menjadi seorang ibu.



Tiada kata untuk diungkapkan betapa gembiranya hati menjadi seorang yang bergelar mama,
Tidak ternilai kasih-sayang ku kepada anakanda ku Muhammad Mikhail Riefqee,
Percayalah Mikhail,
Setiap titis air susu mama berikan padamu, sudah mama halalkan dunia & akhirat,
Semoga menjadi anak yang baik,
Yang akan menjaga mama, baba dan adik-adikmu satu hari nanti,
Benarlah syurga di bawah telapak kaki ibu...
Dan syurga mu sentiasa ada bersama mama!

Salam Sayang,
mommycha!

18 comments:

missayu said...

OH TAK SABAR NAK BUAT ENTRY TUK hANANIA......

amirah said...

happy birthday abam long mikha!moga membesar sihat, jadi anak soleh diberkati dunia akhirat

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

happy besday Mikha!! Dah big boy..and tak lama lagi nak jadi abang long dah. Muahhhh untuk Mikha. =)

Puan Ira said...

hepi birthday baby boy...mak ira ucap mikhail jd anak yg soleh yg bole menjaga ibubapanya . amin.

Mimy Hamid said...

happy birthday buat mikha sayang...baby boy comel..semoga membesar dengan sihat yer...jadi anak soleh..yeayyy turn 1 year...tearss pulakkk hukhuk...sebak

Liyana said...

sedih plk bace.. srottt! --'
happy birthday mikha encem :)

cha said...

happy birthday mikha. dah setahun dah ye. nanti nak dapat adik pulak yeay :D

MimahAjil said...

syahdu baca coretan utk Mikha...
Happy birthday abam lom Mikha...
ingat pesan mama tu tau...

erin said...

happy birthday mikha, moga jadi anak yg soleh untuk mama n baba

cikpingu said...

epy besday setahun esok... cepat nyeeee.... dhia lg 3bulan lbh je...

esok besar mikha bca entry2 mommy puas2 ok..

CikNaa said...

EH SETAHUN DAH? comei je tapak kaki dia.. hehe. hb abang long :)

Lala Latif said...

touching la plak part nak habis entry...
amirah dah la jauh....:-(

cik puan aini said...

touching..seriously..sgt touching.. :(

Ratu Hatiku said...

Hepi birthday...semoga menjadi anak yg soleh dan bijak..

Aty_Fared said...

sweetnyer..:) hepi besday Mikha...semoge kamu terus membesar dengan penuh gaye dan kacak...;)...paling penting..mama aty doakan kame akan menjadi teman setia pada mama dan papa kamu sehingga akhir hayat mereka..abang yang baik pada adik2 kamu..dan seorang khalifah kat muka bumi ini...aminnn....:)

Ros Anis Rusli said...

epy besday mikha!

Wawa said...

4.3kg...gulp!

mrs kayrul said...

alahai..semangatnya mikhail waktu nak lahir..mesti sedap peluk nie...

comel la siap ada cop kaki lagi

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...