Iklan

Sharemyloves Geng!

29 January 2013

Mikhail Birthday Bash Party (1)


Salam!

Kita hangatkan birthday bash Mikha Ahad lepas dengan beberapa 
keping pics yang unofficial dulu.
Biasalah sementara photog nak edit gambar cun-cun..moh kita layan pics hp dulu yerk.
Enjoice!
:)










Last but not least inilah gambar birthday boy & birthday gurl.
Kepada yang sudi hadir, yang membawak hadiah, yang mengepos hadiah, yang wish, yang kasi salam kaut tu mommycha ucapkan terima kasih bebanyak sangat.
Pada yang tak dapat hadir, ade program last minute, yang datang tersalah hari pon mommy cha ucapkan terima kasih jugak.
Biasalah bukan semua yang kita rancangkan itu menjadi, yer tak?

Dari pihak tuan rumah sendiri, mommy cha mohon seribu kemaafan seandainya ade yang terkurang, terlebih, terkasar bahase, terkena hujan, balik demam, makan tak sedap, 
layanan tak memuaskan etc-etc ok?
Tanak kutuk-kutuk kata-kata belakang tau...tak baik doseeeeer!
Kami juga manusia biasa yang penuh dengan kekhilafan. 

Nanti kita buat satu write-up pasal full coverage birthday bash party Mikhail & Haniey.
:)


Again, thanks guys!
mommycha
love u ols!

13 comments:

Mr n Mrs Zaidi said...

wahhh meriahnya.... jelesnya tak dapat join....cepat2 yek update pasal besday boy nie yek..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

adat kenduri kan, mesti ada kurang lebih.. apa pun congrats sb dah berjaya laksanakan majlis dengan baik! :)

CikNaa said...

congrate mommy cha.. setel sudah majlis anak teruna dia.. huhu.. sorry yer tak dpt penuhi jemputan, si razin aka afiq tak sihat time tu..

cha said...

wah bestnya meriah sgt tau mcm wedding dh huhu. happy birthday mika and gegirl :D

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Meriahnya besday Mikha. Happy birthday sayang!! Moga membesar jadi anak yang berguna. =)

UMIE SUE said...

giloosssssss! seronok tau...sbb byk mknan!! asyik duk berulang mkn...hihi
hasben pun pning tgok bininye mkn byk,..hihi

puas hati
semua best!!

mikha hensem!

Allene said...

wah.. grand tu.... =)

mama ila said...

wahhhhh....meriahnyer birthday party mikha!!! banyak makanan n cekelat!!!! hihi..best

mynameismy said...

happy befday mikha! :)

MimahAjil said...

seronotnye birthday bash Mikha...rugi tk peg..kalau tak Hasif dapat ramai kawan baru....tapi ibu Hasif ni pemalu sbb dia cuma penulis blog picisan je....huhu

Erina Asmawani said...

Mommycha!! Best gila kot beday party Mikha. Oh my..pasni nak dtg awal beday party sebab boleh makan kek ngan cilok candy bebanyak..hehehe

Sorry tau mommyca sebab Aqil tersepak gegula habis bertaburan di lantai..haihlah budak kecit ni..

Aty_Fared said...

Terkilan tak dpt pergi..:(

Tp mmng cun ar deko....:-)

Ainul Mustafa said...

Menarik nyer bekas popcorn tu. Brand apa ye?

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...