Iklan

Sharemyloves Geng!

15 January 2013

Melayan peel anak kecik...



Bebudak kalo pegi playground memang selalu
TERUJA lelebih.
Tak caya jap meh nengok picca yang lenlain lagi
Contoh macam kita jugak
Kalo pegi IKEA duduk membelek barang rumah berjam-jam pon takpe.
Gitulah lebey kureng
:)


Sabtu lepas si kenit yang pakai baju moto besar ni nangis
Sejak apak dia pegi keja sampai balik 
Merengek tak tentu hala
Pastu bila apak dia balik terus kitaorang bawak dia main dekat playground
Alaaa...dekat bawah rumah kuaters kitaorang je pon
Hehehehehehe...
Jadi laa....


Ini lah "peel" dia bila main dekat sini
Fuyoo kemain best lagi
Umpama donia ini anna yang funya..
Gitew!
Puas lah dia explore mainan tu, mainan ni..
Tak pulak setitik airmata pon keluar time main ni
Cit! Drama King betui...


Ni pulak muka serius sikit
Sebab mainan ni tak berapa best kot
Memilih mainan rupanya Mikhail ni
Babap kang!


Tapi kalo u ols nengok yang ini
Ish-ish-ish
Dia punya sengih time main buai kemain lebar lagi
Sampai mama yang tukang amik gambo ni pon tergelak-gelak nengok
Hahahahaha..
Tetiba terasa sweet pulak baba pakai suar pantai dia tu..
Eceh! sweet ke??
!@Q#$@#$%*^*^&%&%$%#!!@ #aparapujilakisendrik!!#*


Ni haa...sampai tercabut selipar sebab siok sangat main
Kelakau pulak ku nengok
Pastu kemain steady dia berdiri pakai selipar sebelah...
Hai Mikhail...kamu ni macam-macam pangai hadooo
;p


Main jongkang-jongkit pulop
Appa sudah letih baru balik keja
Tapi layankan jugak si anak 
Kau nengok betapa besau nau lobang idong Mikha time main ni
Itu kira siok tahap "gaban" dah letteww 
Hihihihihi.
Eh! jangan nengok ouuratt laki ai tau
Batal aiq semayang u ols...
Hehehehee!


Last but not least
Sempat lagi ngorat aweks sanggul
Kemain tinggi sanggul dia
:)
Tu yang Mikha terpikat tu
Ahaks...
Si anak ku ni pon kemain sama naik gatey jugak
Ada talent jadi "Mat Romeo" ni...
Ish-ish-ish...
bahaya-bahaya!
udah-udah...mohhh balikkkkk!

#pisnowar#
mommycha!

7 comments:

CikNaa said...

haha.. comei weh! tapi mmg pun, razin skrg ada mase angin tofan dia datang, mmg berjaya buat mama dia nak nanges weh.. dia punye mengamuk mcm kne pukul je..

as ♥ Leenda said...

rasa macam kena jumpekan jugak la mikha dgn asyraf ni..bile ekk??hehe..

MimahAjil said...

budak zaman sekarang dh pandai bosan duk umah...kejenye nk ajak keluar jela...tkpela...asalkan mereka berbahagia...demimu ank kn..penat pn layannn...

Aty_Fared said...

Penat2 pon biler tngk anak gembire..hilang penat tu kan...:-)

Mama Likha said...

mse ni ok lagi lah. tgu time die btul2 dh dpt kaki nti.. mse tu kite lak sakit hati haha sbb penat mengejar, penat dorg nak main tk henti2.. n mcm2 lagi yg mnyebabkan sakit hati dna geram hihihi

m@m@yAyA said...

amboi kemain sonok mikha dpt kua main erk~

anak2 skrg mmg ckop pndi berdrama..lau xdpt sesuatu airmata bergelen2 kuo,nangisnya idak pown [huhu]

Apapun jnji anak hapy,mak apak senang ati..

Mimy Hamid said...

macam org besar...pic last mengorat eh..mikha mikha

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...