Iklan

Sharemyloves Geng!

16 January 2013

Baba mengidam durian crepe pulak?



Ini bukanlah bantal kekabu gebu bersalut sarung bantal Aussino berwarna kuning hijau
Tidak sama sekali!
Ini lah Durian Crepe, 
Orang dah boring, jemu, out-of-date, ketinggalan zaman
Kita baru nak update
Nampak sangat naik KTM tau
:)


 

Bila orang sibuk-sibuk sana-sini durian crepe
Daku macam eh...sedap ke? Tak mual ke? Tak manis ke? Tak muak ke?
Yelah dah le bubuh cream pastu taruk durian pulak
Naik lagi la gula dalam badan omak ko ni haaa....

Disebabkan aritu berkesempatan ke Ninie's Cake House
Untuk acara menempah kek besday boy
So, baba telah pon terpengaruh dengan bau durian crepe yang AWESOME dekat situ
Jadi terus dia macam...
"Errr..sayang Bb nak beli durian crepe ni lah...nak rasa!"
Amboiiii...anjerrr nye ayat abang kita
Beli bang...beli jangan tak beli!
Kang meleleh air liur baby dalam peyut awak tu
Eh?


Bila dah beli...hamboiiiiii
Tergugat iman bila dah berbau durian satu kereta
Hohoi macam beli sebakul durian pulak bau nyer
Sabar-sabar!
Balik rumah zassss, amik gambo dulu mana yang nyempat
Dah le durian crepe Kak Ninie ni gebu + sejuk + pastu rasa cream dengan durian tu...
Pehhhh! sedap betul!
Nak makan pon rasa alahai sayang nyer homey-homey antal ucuk ni
Tak manis sangat dan menepati citarasa ibu-ibu
Macam makan ice-cream durian pulak...
Terbaek wokkk!




Baba selamat tibai dua bantal durian crepe yang gebuss ni
Mommy cha cukup half untuk rasa-rasa
In-laws semua kata sedap
Maknanye memang sedap lah hasil tangan Kak Ninie
Tak nyabor tunggu rainbow cake Mikha pulak nanti 
Harap-harap sesedap DC ni jugakss
:)




Untuk pengetahuan korang owner shop ni, Kak Ninie sangatlah friendly
Best betul cara dia layan customer
First time jumpa macam dah kenal lama
Dan yang paling penting dia sanggup melayan kerenah pelanggan yang banyak "songeh" 
macam mommy cha
Hehehehehehe.
Oleh sebab itu kami berdua tak segan silu asyik ber bbyem pasal cake besday Mikha & 
besday cake Barbie Doll Haniey
Sempoi lah Kak Ninie ni!

Lagi satu mommy cha sangat tertarik dengan deco kedai cake dia
Alahai cumil mungil berkaler pink!
So, kepada sesapa yang berminat nak beli / oder silalah menjenguk ke kedai kek beliau
Atau ber online pon boleh saja.
Sekian, disudahi dengan wassalam.

p/s: nak diskaun Kak Ninie..
boleyyy takkk?
;p

#pisnowar#
mommycha!


 

8 comments:

Wawa said...

mommy cha! rainbow kek ni yg mommy cha beli utk bday mak ari tu ke?? ke tempat lain...?

Mommy_Cha said...

tempat lain wa. yang aritu beli dekat kawan baba. ni beli time jalan-jalan carik makan pastu terserempak dengan kedai kek hahahaha
:)

cha said...

i dgn husband tak mkn durian dh fobia huhu tapi sane sini org up cite psl drian crepe ni kn.mmg sedap eh mommy cha?

UMIE SUE said...

pavlovaaa..nk cube.amik alamt dah..tenkiu tau

erna said...

okeh! nampak sangat menyelerakan. tiba tiba teringin durian crape jugak! hehehe

mrs kayrul said...

ok dah puas makan durian crepe yg buat sendiri..tapi tetap tak jemu tengok durian crepe yg gebus tue

AkmaFaizal said...

wah...tgk cam sedap, aritu dh rasa yg kat umah kawan..biasa2 je. maybe xsejuk kot.

Mimy Hamid said...

akak dah muak DC asik every week mempulun..heheh Fayel jugak sampai comot berkrim

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...