Iklan

Sharemyloves Geng!

17 December 2012

Hi Aweera!


sorry gambar tak kena mengena dengan entry "ciput" ni. Aku berkenan sungguh nengok si Aweera (Mojo) ni since aku start preggie lagi sampai lani. Aweera ni lah yang nyanyi lagu "Andai Ku Bercinta Lagi". Yang tak suka tak pe. Jangan kuat kutuk, kang tambah dosa ;p
 
Esok ade satu pengalaman "pahit" yang pasti daku takbley lupa.
Ya Allah!
Permudahkanlah segala urusan aku.
Amin!

Takuuiiiiitttttnyer!
:(

6 comments:

Mama Likha said...

lahhhh ni ke aweera yg mentor ke apa dlu kan ??!! seriously bru tahu huhu..

apa lak esk yg mnakutkan tu.. hope baik2 sajo yerrr

Aty_Fared said...

aweera ni tak silap dulu one in a million atau malaysian idol tu dulu...dulu rambutnyer merah...huhu..not bad die nih..tapi baru ni naik...

Allene said...

hencem gak... >_<
pahit apa? nnt story k...

PUAN SUE said...

moga baik2 ajer ye

cikpingu said...

like aweera jugaksss... next baby nk baby rmbut cm aweera... hahahaha...

apakah itu mommycha..

cha said...

Paling suka rambut kerinting dia. Heee i nk baby rambut curl please. Tp baby girl la hehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...