Iklan

Sharemyloves Geng!

19 December 2012

Bila Mikhail Menulis....



Saya rasa hepi kalau mama & baba bawak jalan-jalan.
Main dekat sini pon best sangat.


Kawan-kawan best tau tempat ni.
Mama cakap nama tempat ni IPC (Ikano Power Centre)
yang Mikha suka main ni dekat Kids e World!
Macam-macam mainan ada.


Baba sibuk je nak check-in dekat Foursquare
Isk!
Mama pulak sibuk jadi camerawomen.
Bila Mikha nak main menda lain pulak ni?
Dah boring main yang ni...


Yeay!
Part yang ni was very fun
Mikha tengok banyak sangat ball berkaler-kaler
Best!



Mikha pon ajak mama bergambar,
tapi Mikha pulak sibuk nak main ball yang colourful ni.
Pisyaw mom!
Eh...mama nampak kurus bila tak show perut muncit dia, lah!
;p 
(errr..sorry mama, Mikha ter post gambo mama yang "perasan" ekslusip tu)
hahhahahahah!


Told ya..
It was fun being here...
Sampai ternganga tau, kite :)


Disebabkan ramai kawan-kawan yang lain
So kena lah letak tagging nama ceni
Kalo tidak tertukar budak susah mama & baba kite nak cari
:)


Ade kakak amoi ni suka sangat kawan dengan Mikha
Tengok tuuu...Asyik ikut Mikha jerr
Alahai kakak amoi..nak ngorat Mikha lah tu...
;p


Best main belon
Geram Mikha nengok belon,
bila baba ada lagi siok main!
Yeay!


Penat main, kite rehat kejap...
Best lah dekat kids e World ni
Dah lah FREE untuk baby yang bawah 60cm & yang belum boleh berjalan
:)


Ok.
Sambung main dengan baba.
Main gelongsor pulak...
Yeehhhaaaaaa!


Jangan silap tau, yang baju Tee hitam tu bukan Mikha
Tapi kawan baru Mikha.
Hehehehe....
Best naik ship ni sebab bergerak-gerak
Pening-pening lalats Mikha tau...


Ni berendam dalam ball color lagi
Oh! bestnya kalau dekat rumah ade macam ni
:)


Mikha kan boy,
So suka sangat dengan blue color...
Macam bubble gum pulak kan?


Oh...pastu naik car ni pulak.
Mikha tanak turun tau..
Jenuh mama pujuk suruh turun.
Kihkihkih!


Best car ni, boleh jenguk depan cermin.
Aiseh tarak aweks pulak nak ajak rempit naik car ni.
hihihihi!


Again, baba bantu banyak tolong Mikha time main ni
Sebab banyak sangat choices
Mikha pon pening nak main yang mana satu
Hehehehe!

Jomlah kengkawan datang main kat sini
Tak boring tau,
yang boring tu nanti mama& baba kite jer
Hahahahaha!
kite sikit pon tak nangis time main ni.
Letih pon idop
:)



Taraaaaa.....
Inilah hasilnya after 2hours main.
Penat+mengantok+merengek
Terpaksa mama keluarkan "azimat" ni kasi saye
Kahkahkah!
Kalo tidak Mikha ngamok satu Ikano sampai ke Ikea nun dengar...
Kihkihkih!



Terima kasih dekat mama & baba
Bawak Mikha main dekat sini.
Nanti bebila kita datang lagi okey?
Janji tauuuuuuu!
Sayang ma...sayang ba....


Pssttt...for more info at: www.kideworld.com.my @ www.facebook.com/kidseworld

#pisnowar#
anak_momycha!

16 comments:

Mr n Mrs Zaidi said...

wah2..seronoknya mikha main...knp tak ajak daaliyaa pun...jeles ah...

Mommy_Cha said...

dah miskol daaliya, tapi dia tak kol balik. Time tu Mikha takde kredit lah untie..kihkihkih!
;p

Mimy Hamid said...

lain kali nak pegi ajak Fayel tau...baba mikha macam mama fayel la asik update heeheh terbalik ngan papa kita jurukamera

Mommy_Cha said...

:)
terbalik kan?
mama dia malu sikit nak bergambar ni.
al maklom ler...bukan retis fofular..kihkihkih!

Ros Anis Rusli said...

momy cha, mak bapak kena byr x?berapa eh?

Mommy_Cha said...

makpak free/FOC, bebudak jer kena bayar RM50 for weekend & rm30 for weekdays
:)

erna said...

seronoknya...teringin nak bawak iman nanti. thanks for sharing :)

cha said...

mikha, auntie cha tengok auntie pulak rasa nak join sekali hihihi :D

missayu said...

ala,anak kita baru 6 bulan tp dah 70cm,ofcoz xpandai jalan lg,free jugak ker?ahahaha

Allene said...

wow best... nk pergi bwk hafidh main gak la... ingt tempat mcmni parent tak boleh masuk.

mama ila said...

waahhhhhh..bestnyer main kat sini...semua pun jenis yg belon..lembut..xder r risau kalau terhantuk or jatuh..

as ♥ Leenda said...

free untuk 60cm ekk..
memang takde harapan lah nak free gamaknya klu bawak Asyraf dtg sini..
mummy kedekk la Asyraf..huhu..

~ NANA ~ said...

alooo beshnye mikha...syokkk ek main2 kat sini...nnti blh la main dgn adik pulak kn? hehe

Aty_Fared said...

plan nak bawak qaleef ke sini lah..!!! besh nyer...tak tau tah biler...:)

Nadt said...

wahh..tak tau plak ada tempat cam ni kat ikano. next time ble bawak my dear saif main kat sini. errr..saif tak pandai jalan lagi kira free la ek even da lebih 60 cm.hehe..

Wawa said...

wajib!wajib!wajib!wajib pergiii!!alaaaa bila daddy naila nak bawak ni...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...