Iklan

Sharemyloves Geng!

09 November 2012

Sudah 10 bulan, anakanda ku...


Sesejak reti bahasa guna print screen ni, tangan asik nak ber print screen saja. Ahaks.
Buta IT sungguh!

Tapi today bukan nak cerita pasal print screen, cuma nak menulis beberapa baris ayat untuk wish kan my boy. Nampak kan birthday tickers tu my boy dah 10 mons old?!!!! Hewhewhew....

Nak wish Birthday, lagi 2mons. Oh! preparation baru 5% kot! Hadoiyai.....#sesaknapas#

10mons progress:

-apa orang makan dia semua NAK!
-suka main remote control ASTRO
-dah ada 8batang gigi atas bawah
-MERAUNG kalo kita pakaikan baju
-memilih baba, instead of mama #sentapmaknak#
-feveret dia adalah MAKAN!
-kalo minum susu, kena upah pegang mainan baru nak habiskan susu
-kalo naik keta mulut dia bunyi, vromm-vromm
-suka isap jari ibu kaki!
-pandai bye-bye, tepok amai-amai bila nengok kartun Charlie & The Numbers at Baby TV.
-and many more yang mama dah lupa... ;p

Mama nak wish happy 10mons old kepada Mat Mikhail. Semoga menjadi anak yang SOLEH dan mampu menjaga mama & baba bila kami dah tua nanti :) #sobs#

#pisnowar#
momycha!

16 comments:

Allene said...

happy 10month mikhail...

e k i n ♥ y u s r i said...

mikhail kene jadi abang yg baik utk adik nnti yer

Mimy Hamid said...

good boy..beza sebulan je ngan Fayel ni..ttp kawan sekolah berganding bahu pimpin tangan..

ada beberapa perangai sama sebijik like Fayel..maklum la kembor kan hehehe


-apa orang makan dia semua NAK! - sama
-suka main remote control ASTRO - sama
-dah ada 8batang gigi atas bawah - ni tak sama sebab Fayel baru 2 batang..mikha juara
-MERAUNG kalo kita pakaikan baju - sama
-memilih baba, instead of mama #sentapmaknak# - sama BFF papa
-feveret dia adalah MAKAN! - tak sama...tapi mak dia suka jerit MAKAN!!!!!
-kalo minum susu, kena upah pegang mainan baru nak habiskan susu - tak sama..lg suka susu..
-kalo naik keta mulut dia bunyi, vromm-vromm - sama tpi bila naik moto
-suka isap jari ibu kaki! - tak sama sbb mikha dah tentu nak dapat adik yeayy...
-pandai bye-bye, tepok amai-amai bila nengok kartun Charlie & The Numbers at Baby TV.- tak sama...tangan berat nak melambai..heheh


veesakura said...

happy 10mo mikha!8batang gigi tuuu.champion ah :))

Mama Likha said...

happy 10ms mikha ! lama tk jmpa ! lama tk dokong ! mst dh berat skrg ni kan ????


mami cha, boleh kecik2 kan view tu, then besarkan part birthday tickers tu.... cer main2 lagi kt paint tu nti lama2 pro lah :))

as ♥ Leenda said...

yeayy abam lom mikha dah 10 bulan..esok asyraf pulak 10 bulan..jom sambut besday sesama nak? hehe..

cikpingu said...

yeahhh.. si bambam mikha dh 10bulan... eh lg 2bulan je nk stahun.. ckup cpt ye mse blalu...

PUAN SUE said...

Wah,abg mikha dah besar.nak boleh ngorat2.huhu..

PUAN SUE said...

Wah,abg mikha dah besar.nak boleh ngorat2.huhu..

PUAN SUE said...

Wah,abg mikha dah besar.nak boleh ngorat2.huhu..

PUAN SUE said...

Wah,abg mikha dah besar.nak boleh ngorat2.huhu..

Mr n Mrs Zaidi said...

cepat jer 10 bulan berlalu...nnt dah nak jadi abg mikha bakal menantu ai nie...kikikiki...dah boleh ngorat2 nie...

With Julia said...

happy 10 month dear ;)

Fara Fadzil said...

ada 2 bulan lagi..sempat sesangatt nak prepare..dun worry..hehe

Cik Puan Mimi said...

Mommy cha dah buat preparation bwsday mikha dah ke? Besttttt. Jgn lupa jemput kite. Muka x malu. Heheh

syafisyifa' said...

Happy 10months baby mikha...semoga sihat&ceria hendaknya

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...