Iklan

Sharemyloves Geng!

08 November 2012

Nak menikah dah...

Sabtu ni nak balik Parit Buntaq, Perak.
Sebab balik: Adik ku menikah!

Alhamdulillah. Tahun ni, bertambah lagi ahli keluarga baru Hajah Noraini.  Adik kedua momy cha bakal mengahwini seorang gadis dari Alma, Bukit Mertajam.

Semoga semuanya selamat dan berbahagia sehingga ke anak cucu. 
Jom kasi cucu reramai biar opah pening kepala nanti..hahahahaha!

Nota kaki: tetiba terkenang time daku menikah dulu...auuwww suwitt! cium-cium tangan gitew! baru boleh duduk rapat-rapat, jangan renggang-renggang..ahaks!


ai lah tu...auwww malu! sedih tau waktu baca yang ni kan? :(

baba cuak dinikahkan oleh my lil bro. Untuk makluman my dad sudah meninggal, itu sebab berwalikan adik ku yang sama baya dengan suamiku (menarik kan?).... Tapi yang nak kawin tu yang tak pakai songkok berbaju melayu hijau tu. yang muka blur tu hahahahha!

ku terkenang kisah lalu..sobs!

baba solat sunat syukur! miss this moments...

mintak doa moga rumahtangga kami aman bahagia dan dikurniakan anak yang ramai semuat-muat seater kereta Alphard, amin! ehehehehehehe...

pastu rasakan lah HAZAB nak amik wedding SHOOT pulak...kahkahkah! ko mampu tumit kasut terlekat celah besi longkang? mampooo???? hahahhaha!
p.s: tengah berada di dalam Bilik Mesyuarat Kesumba, Cyberjaya menghadiri Seminar Naik Pangkat. Lagi sekali nak tanya kooo mampoooo sambil duduk seminar sambil hapdate belog mampooo???? hahahahahah!

#pisnowar#

momycha!

15 comments:

Zuraidah Butang said...

congrats kat mereka hehhe

Allene said...

hebat mommy cha.. pasni, anak yang keluar pun multitasking.. :D

Mommy_Cha said...

hahahaha! terima kasih lah awak... :)

Mommy_Cha said...

hebat, kukus, grill, panggang! :)
anak kuar multitasking takpe..jangan semua multitasking all in one nangis, berak, nak susu, berdukong semua sekali!

amirah said...

tak mampooo...haha

Mimy Hamid said...

mampoooooooooooooo....ai tak mamfuuuuuuu bos mengila hahaha..

hamboi adik dia menikah ..gambar harus la mengimbas...tak leh jadi ai nak selongkar gambar nikah ...lalala kata annivesary bulan 11 ni nooooooo

pigeon dah email yeayyyyyyyyy..harus la grab...benda offer jangan di tolak..rugi....mari kita sesama tunggu

Mr n Mrs Zaidi said...

wah2 mengamit kenangan silam nampak...sweet la... ape2 ckp kat adik tu selamat pengantin baru yek..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tak mampu ! hahaa

♥ ROS ♥ said...

Tahniah untuk adik akk... Aduhai tgk kisah silam ni tringin nak amek gmbr photoshoot... Hehheh

Mooniqueen said...

Betul la bile tgk org nikah, sanding, mesti akan teringat zaman kite kawin....

~ NANA ~ said...

hahaha mmg kelasss la smbil meeting sambil update blog! i mampu berangan je la :p

Mama Likha said...

yer. kite tk mampooo duk dlm bilik mseyuarat sebab kite surirumah jer...


lahhh nk dpt adik ipar yer... tahniah2... sronoklah nti berkenduri kendara. kim salam family smua yer :))

PUAN SUE said...

tu tempat su buat pre weeding tu..hoooo..rindunye saat ituuu ..hahha

aTy _faRed~ said...

eeehh..tetibe aty pon ter-feeling2 same ingat kenangan lame..;p

Nadiah_Rahman said...

cantik cantik gmbar =)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...