Iklan

Sharemyloves Geng!

19 September 2012

Ubat Paling Mujarab Bagi Anak-anak! PERCUMA!


WORDLESS WEDNESDAY

ubat yang paling "mujarab" di dunia adalah dakapan dan sentuhan seorang insan yang bergelar IBU! It's so much TRUE!!...

#pisnowar#
momycha!

15 comments:

Aida78 said...

ye betul kasih ibu bawa ke syurga kan....

malynd_anggun said...

betul2...setuju!
hai mikhail..nama sama ngan ank i la..hihi

salam perkenalan.. :)

Mimy Hamid said...

betul betul...bila berdakap ya Allah feel ibu tu sampai ke hati...

Dkna Abza said...

alaaammakkkk..spek besau nyaaaa ;p

Mommy_Cha said...

insyallah kak kasih ibu membawa ke syurga..jgn dpt anak balik kut tingkap sudah kak oi :)

Mommy_Cha said...

hi salam perkenalan jugaks :)

nama sama hehehe...i like!
mikhail - malaikat yang membawa rezeki, hujan dan tumbuhan di atas muka bumi ini :)

yeay for Mikhail!

Mommy_Cha said...

memang betul tu kak. dengan bau baby ni pulak ade bau masyam2 tu...tu yang naik stim tu bila berdakap dgn baby hehehehe :)

Mommy_Cha said...

spek baba nyer...memang ler besauuuu hahahahha :)

♥ ROS ♥ said...

Yeah ubat pengubat rindu... Nk dpt pahala peluk ayahnya pulak..kahkah :p

Mommy_Cha said...

kalo peluk babanya tak lepas kak oi...hahaha..opps! kita bercerita ttg anak peluk baba tau..bukan mama yg peluk baba itu kes lain pulopsss :) hihihihi...

Allene said...

yeah.. true. hi encem boy!

fifi tiez said...

Tengok mikha kat blog kak aty td.eeee..gebu n putihnya mikha.comel giler!!!

Bazilah (^0^) said...

betul tuh… skrg even dah besar pon, kalau sakit ke, ade masalah ke jumpa jer ibu mmg rasa lega sesangat..

LoVEaQshA said...

yurp betul tue..
feel lain mcam kn bila ank dalam dakapan,syahdu sguhhhh~

aTy _faRed~ said...

betullllllllllll...!!! aty suker peluk anak...lagi die meronta2 lagi aty peluk kuat2..hahaha..buli anak..;p

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...