Iklan

Sharemyloves Geng!

06 September 2012

Penangan Taska!!! Lebam lagi.....!

Agak-agak korang lah kan....
Sampai hati tak nak "silambam" budak  sampai lebam gini?


Hanya manusia bodoh, tidak berperikemanusiaan dan takde akal saja yang sanggup mendera budak-budak kan?
But it still happened to my son, Mikha..
Kejadian kedua berlaku last week!

Second time kena pulak!


Nak saja ku pergi Taska dan tampar balik muka pengasuh tu, tapi apakan daya...Aku terlalu "baik" untuk berbuat sebegitu T_T

Pada sapa yang still ingat ini lah kejadian pertama dulu. Tak sampai berapa bulan dah dapat "hadiah" lagi....aduhai.....

First time kena!

Solution: Balik rumah, packing beg baju, angkut barang, vroommmmm terus stay rumah MIL di Shah Alam. Puas hati aku....!
Mikhail...duduk bebaik dengan Mak Wan, Mak Long Jue & Achu Eira yer, sayang....
Mama rela SHAH ALAM-PUTRAJAYA-SHAH ALAM everyday....hanya untuk mu.... >.<

sakit ati kan, nengok gini?

#pisnowar#

momy cha

22 comments:

cha said...

Laahai teruknya. Kenapa tak pergi jumpa je dorg u? dorg pn xde ckp pape ke klau terjatuh ke apa?

Lala Latif said...

astaghfirullah..
nursery mana ni mommy cha..???
bagitau awl2..
takut sy terhantar pula baby sy kat situ jugak...

fifi tiez said...

diaorang buat apa sampai jadi gini?cam kena tampar jer..ciannya mikha.tp kalau sy pun,sy xtau nak buat apa..takkan nak sound diaorang kan..

MaMaIfFah:iZzaH said...

klu saya, saya ckp terus je sbb dh 2x kena kan? pastu xyah hantar kat situ...

cik fadh said...

YaAllah siannyer mikha..ape punye manusia la sanggup bt mcm tu..mmg kene report kak pasal ni supaya xjd pade ank org len..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

mungkin sebab 1st time kena mommy cha tak sound, 2nd time dorang wat rilek jela kan ! isk teruklah! kesian Mikha ku yang hensem ni =(

Mooniqueen said...

Ya Allah kesian Nya? Ape alasan diorg bile jadi gini? MQ pulak geram tengok...

::puan ungu:: said...

siannyer...taska kat mana ni?dorang tak inform ke samada terjatuh ke apa ke?terus teringat anak kat nursery...huhuhu...

Mr n Mrs Zaidi said...

samapai hati buat kt anak org mcm nie...xde hati ker dia tu...mc tu bila jaga baby semata2 nak duit jer...bukan sbb nk pikul amanah org yg suh jaga tu..geram sy wei...sis duk putrajaya percint brp???

~Leyyatasha~ said...

sian nye mikha..semakin menjadi2.err..sbb tu la tkut nk hntr kt sesape.bagi jer neneknye jage.lg besh :)

IdA *SetulusKASIHummi* said...

Xde akal ker apa dorang tuu..bleh sesenang hati buat camtu...

puan.mila said...

ish teruk nih..xde perikmnusiaan lgsung y duk buat nih..boleh amek tindakan nih..

Wawa said...

eeee geramnye....klu sy, sy ngadu kat husband n husband la akan sound...silap2 bawak g mahkamah...heeee...
dah...jgn anta sane lg...pengasuh tgk mommy cha takde respon, die patahkan plak tgn mikha...cian mikha...nti dah besar, gigit je pengasuh tu klu jpe tau!

Mimy Hamid said...

sentap sakit jiwa..hilang akal ....puas hati la penat...sampai hati muka jadi gitu...apa sebab...report je

amirah said...

akak rasa cha kena tnya kut camne mikha leh jd camtu. tp rasanya terbaek dah kalo mikha duk ngan wan kan

aTy _faRed~ said...

Peerrgghhh...aty lak arse nak marah lelebih ni....sekali masih ley dimaafkan..ni sapai 2 kali...!!! Dah siasat..??

Noli@Ibu Wafa said...

ee geram..nape smpai camtu!!takyah anta dh..p marah sikit pihak sn..

CikNaa said...

kalo anak ciknaa la kan, dah lame ai mengamuk tang2 tu jgak mommy cha.. calar cket kt muka terkene kuku pn ciknaa dah sibok selidik.. ni kan lebam2 bagai.. fuihh.. panas2!

Mama Likha said...

masya allah !!

cikpingu said...

uittt.. lebam lgik... cian mikha... smoge mikha baik2 aje.. tkr tmpt lain la mommycha..

AkmaFaizal said...

Nape mase amik Mikha tak trus sound derang secara lembut..bior derang sentap hati mak nokkk...sabo yer Tasha..dugaann...

Fainie said...

mak ai..dasyat ni..cian mikhail..tak tanya ke BS tu knp lebam2 tu?

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...