Iklan

Sharemyloves Geng!

27 September 2012

Kami pon ade buat makan-makan lah :)

Raya pon dah habis, tapi baru nak buat entry raya opis :)

Terpikir-pikir, kalo momy cha tulis panjang-panjang pun tak sapa nak baca kan?
Better letak gambar banyak-banyak, sori u ols...momy cha sungguh "comot&selekeh" tak pakai baju raye pon...Huh! Kita kan gambel punya manusia ....

Yang menariknya open-house ni, yang memang takdapat kat opis orang lain adelah.....MENU nyer!

Menu kitaorang semua vogue D vass okeh! Tak aci beli-beli, semua main homemade, potluck gitu..dan disebabkan potluck "tercetus" lah idea nak memberi nama-nama yang "sensasi" sesuai dengan makanan yang kitaorang bawak!

Jom nengok gambor :)


taraa....

spaghetti :)

lontong mohabatein..hirisan buah ombak rindu :)

yang ni sedap... :)

terpengaruh dengan gangnam style jugeks :)

memang runtun qalbu tak hengat :)

pandalela renong pon jadik tema menu..hihihi :)

:)

meletop! sambal udang malu-malu ni, bila makan terus tak malu hahahaha!

:)

besday celebration sekaligus...

nama ala-ala nama orang gomen sangat kan?

dillll-li--ciiiouusss!

ehem..ehem..jangan tanya sapa chef nyer :)

nama orang lain, tapi orang lain yang bertungkus lumus buat...:)

kan dah kata nama-nama gomen semua..hahahha!

again orang gomen style! :)

desert corner :)

sagu+gula melaka...sedap!

hehehe..menu wajib hado :)

nama menu yang ni yang paling takbley blah! kahkahkah!

ayam gelek/golek ni sekelip mata jer habis....

I nampak kurus kalo posing dari tepi u ols....gaya "pose" makcik air sangat kan?

inilah besday babies yang tak berapa nak babies tu..:P


1/2 of us. yang lain sibuk buat keja... tapi it was fun!
Part paling best, part terakhir yakni part tapau-menapau :)
Pastu macam jimat cost sesangat.. NO KATERING! NO DUIT SUMBANGAN JAMUAN! dan makanan pulak banyak melimpah-ruah...itulah yang dinamakan rezeki, kan?

#pisnowar#

momycha!

3 comments:

Lala Latif said...

kihkihkih...'sate jejaka hensem' yang xtahan tu...
bukan main kormesial lagi nama...

as ♥ Leenda said...

aduhhh..pepagi tengok makanan sedap medap ni lapor jadik nya..huhu..

cherry su said...

A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found something about pearl necklace pendant for him. So let me reword that: Thank you for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you grow to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra particulars? It's extremely helpful for me. Huge thumb up for this blog publish!If you get a chance pop up by my page, maybe you would like shell pearl.You can visit our freshwater pearl to know more.

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...