Iklan

Sharemyloves Geng!

11 September 2012

Happy 8mons, baby Mikha!

Minggu lepas banyak kenduri & open-house.

Pastu bila masuk hari Senin, perot macam ibu mengandung 6 bulan tak bersalin-salin lagi. Adeh! penangan hari raya kan?

Psstt..buat yang sakan ke open-house tu, dah ganti puasa ke belom? Pada momy cha lah kan, the best day nak ganti pusa yang tertinggal adalah on working days. Sibuk-sibuk buat keja, sibuk-sibuk type entry blog...dah petang yer dop? Hehehehe...Sabtu Ahad memang ke laut lah nak ganti. Memenuhi undangan sana-sini pulak dah. Tak pergi esok-lusa kita buat majlis orang pulak tak datang kan?

2 hari lepas (9.9.201) juga genaplah malaikat kecil "pembawa rezeki" momy cha ni berumur 8 bulan. Oh! how time flies...^__^ Rasa macam baru saja ku beranak kan dia. Luka czer pon tak baik lagi, anak dah 8 bulan kau..!

Sama seperti ibu-ibu lain, momy cha cuma harapkan kesihatan, kesejahteraan dan panjang umur untuk baby mikha. Insyallah momy cha akan buat yang terbaik untuk anakanda ku seorang ini....

Happy 8mons old my dear boy...mama&baba loves you!


dia sonok kemain pakai spek baba..sengih siap nampak gigi!

dekat open house CEO DEMC pon dia tetap nak pakai jugak spek kooo..tanak bukak!

tengok lah tu, macam orang besyar dah anak momy cha..haiyo!
hoi! sakan berposing, ko ke pengantin mak jemah??? *__* ke sakit pinggang tu?? hahahha!


ok. gambo edit. nak tutup lobang jerawat! ha....ha...ha....! sedarlah diri muka tak flawless macam Adira T__T



Sesekali mama pon terperasan daa.... :)

nota bulu kaki: menggunakan camera hp berkualiti rendah. Lom mampooo nak ber instantgram kata kooo! hahahaha...

#pisnowar#

momycha!

8 comments:

aTy _faRed~ said...

Kemain lagi mikha begaye sakan ek..ngn spek hitam..heheh... cantik tudung u...:-)

fifi tiez said...

putihnya budak kecik ni..

PUAN SUE said...

amboi..ni bukan aqilah yg terpikat tapi umie nye..hensem!

amirah said...

hahaha...posing mommy cha..si tomei dah 8 bln...kejap je masa kan..arissa pon dh 6 bln harini..cepatnya masaaa

CikNaa said...

yarkk.. dah 8 bulan kah?
cepat nor beso ye?
masuk balik perut mikhail.. tihihihi.. :))

♥ ROS ♥ said...

Olor2 comei pkai spek baba die... :) mama dia pun comeyy :p

Wawa said...

Besar dah si mikha ni...ensem tkyah ckp lah...geram nengok...meh raya umah aunty meh...:)

Mimy Hamid said...

hepi 8 month hensem boy...stylo deh

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...