Iklan

Sharemyloves Geng!

12 September 2012

Apam Rainbow Ice-Cream....

Nasib baik dah setel pasal prob's blog (exceed limit of picture) semalam!
Fuhh..lega ^__^

Let's continue writting. Sementara ada masa sebelom JPA's open house jap lagi ^__^

Sana-sini open-house sebab raye. Dan nak dijadikan cerita, momy cha sempat berkunjung ke rumah salah sorang rakan blogger yang menjemput ku. Dalam ramai-ramai blogger, hanya dia sorang jer yang jemput blogger tak "femes" macam I ni tau. Kita bukan femes macam Hamis Jalikha tu u ols, so takde orang yang sudi jemput kot...hahahahaha! T__T

Berbanyak terima kasih buat blogger Cik Puan Mimi yang sudi ajak I ke rumah yu, yang ala-ala English Style tu. Walaupon si baby nya, tido. Tapi berjaya jugak I jengok Rafif dalam buaian. Comel! Hehehehe ^__^

Si Mikhail pulak nasib baik la mood tengah "baik" jugak. Takde ngamok sangat. Itu pon momy cha bawak sorang "escort" tolong pegang si Mikha. Sebabnya baba dia kerja, terpaksa lah mengusung Achu Mikha untuk pegang budak kecik ni jap.

Dengan pipi masih berlebam, si budak ni tetap kemain melasak nak main barang/toys baby Rafif punye. Eiii! Geram momy cha! Main saja takpe, ni asyik lah nak masuk dalam mulut nak oiii!

Last but not least, thanks again to Mimi yang jemput momy cha. Walaupon baru je kenal tapi macam dah lama kenal, kan? hehehe :) May Allah bless our friendship! ceyyyyyyyy :P

*thanks for the awesome apam ice-cream* ^__^
*pada sesiapa yang terliha comment bernama mikhail riefqee itu adalah diriku sebab terpaksa buka another email utk activate kan semula this blog*

Cik Puan Mimi dengan Mikha :)

Dia dok makan lagi mainan baby Rafif...ggrrr!

Tetiba rasa macam muka kami ada persamaan sikit kan?kan?kan?

hek ele...tayah lah letak gambor dua.tiga kali....*__*


Ngan achu eira :)

Alahai tu pipi ke kuey apam tu???? erk!

kuih apam ice cream Mimi cun + sedap..sebab tak manis sgt! boley order pasni kansss? Hihihihih :)
Tahun depan jemput lagi tau...errr ade sesapa nak jemput momy cha tak??? hahahahaha!

#pisnowar#

momycha!

13 comments:

Mr n Mrs Zaidi said...

cute giler kot apam aiskrim pelagi tu...nak tempah ah...hihihihi...
sis meh la dtg rmh sy ahad nie if sudi..ade buat mkn2 sikit..

CikNaa said...

gebuss.. eh bg mkn mende ke mikha ni ek? nak soh mikhaill ciknaa gebuss cam die jugek! =)

♥ ROS ♥ said...

Mak aihhh.. Sedap nmpak :) nyum2 ....

Mimy Hamid said...

tengok mikha teringat Fayel...napa eh...isk cam kembar lak dua ni..suka wat muka mashammm

aTy _faRed~ said...

Jemput at datang umah i kat rawang dear...:-)eerr..tp umah i tak de ar makan beah2 sgt..;p

mikhail riefqee said...

ini betul ke ajak ni? alamat no phone tak kasi? kuang2x....

mikhail riefqee said...

dia tak gebus la ciknaa. dia kurus dah. :(

mikhail riefqee said...

mmg sedap yummi pon...hiihihihi :)

mikhail riefqee said...

fayel lagi gedabak dari mikha kak mimy..takpelah janji dua2 anak momy cha ni sehat kan????mish fayel! :(

mikhail riefqee said...

hehehe...aty rawang tu besar jugak. insyallah tapi kita gi lah batu caves dulu yerk? hehehehe :)

cikpingu said...

menarikk btul... nyum3..

Cik Puan Mimi said...

Hahaha. Nanti order la mummy cha. Sedap kan? Ble nk buat akikah mikha? Kte ada kg smp ujung bulan. Hehe

Aida78 said...

sedapnya momy cha ...nanti leh oder dengan momoy je lak erk...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...