Iklan

Sharemyloves Geng!

28 August 2012

Tema Raya Kami: Ribena/The Smurfs

Hi.

Gasaklah kalo mata korang nak bertukar purple ke ape ke.
Memang tema raya ahkak tahun ni kaler purple ala-ala feefeeling RIBENA Berries/The Smurfs gitew. Hakhakhak!
Ingat nak mintak jadi "spokeperson" Ribena pulak lah pasni.
Chharass tempat Sheera+Maria Tunku Sabri and Fauziah Nawi..ahakhs!
Kelassss ko jah...air ribena jadi tema raya..... ^__^




sama macam belog orang lain jugak isi penulisan nye, mkn kuih, makan-makan, salam raya, happy ada anak first time raya, collect duit raya anak, baju sedondon, anak merengek panas, jalan-jalan raya, bagi duit raya, jalan jem balik raya, maaf-bermaafan dihari raya & tamau gadoh-gadoh dihari raye T__T


nota kaki: sesekali ku nengok brooch tudung ku itew macam lambang 1 Malaysia sangat..."Janji ditepati, katanyer"...hewhewhewhew! 


THE END!

#pisnowar#

salam sayang,
momycha!


13 comments:

Mimy Hamid said...

kelasss ko chaaa...hehehe color ribena berry yang menarik ....look like biru ke ungu...nice bebeh..mata ku tertumpu pada mikha itu ...haish cun ni kalau Fayel Mikha bergabung...moh kiteeeeee

CikNaa said...

fuh.. silau2! ngeee.. lawo la tudung mommy cha tu.cknaa bru perasan taw..jahit sndiri kah? :D

Mommy_Cha said...

tulah kak betulnya nak beli kaler purple tup-tup bila dlm camera jadi kaler nih pulak doh..adess..hahaha. terasa seperti ribena "mobile" bergerak diriku ineh bebeh T__T

Mommy_Cha said...

hehehe..tak jahit sendiri lah ciknaa, beli2 terus hado brooch gitu. tema 1malaysia sesuai sempena bulan syawal didalam bulan kemerdekaan gitew...kelasss tak ku jah??? hahahahah!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

lawanya , baju tudung... :)

Mama Gee said...

cantik gambar2 mommycha.......
ku lihat biruuuuuuu :)

♥ ROS ♥ said...

Cntik... Nampak bersih jer... Ros biasa2 ja tahun ni :p

Mommy_Cha said...

hehehe..tq mrs yana :)

Mommy_Cha said...

iruuuu...+ purple...jadilah kaler ribena hakhakhak :)

Mommy_Cha said...

tq ros...ala samalah kita biasa2 sajer...:)

Emy Yuzreena said...

birunya.........

Erina Asmawani said...

encemmmnya baby panda mikha pakai baju melayu siap sampin yo.tapi ngape tak pakai songkok? why? why? hehehe..

Mommycha semangat merdeka raya. Takpe, baru patriotik sket kan.Janji dicapati! Eh..

izla said...

biru, sama mcm kami!!!
lawa2 gambar raya mommycha.
kitorang pulak, si zarif tak bagi kerjasama yg bagus :(

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...