Iklan

Sharemyloves Geng!

13 August 2012

Mama, kita pon sibok nak raya jugak lah...

Potong rambot lagi.

Orang lain sibuk nak cari baju, kasut, sampin, songkok, kepiah raya. Dia ni sibuk nak kena bawak pegi gunting rambot. Momy Cha ingat nak biarlah panjang sikit, nak tiru ala-ala Azroy ke hapa kan? Tapi rambot Mikhail makin menebal pulak, bukan makin memanjang...+__+ cit! potong stim betolll...

Disebabkan mood nak raya sudah marii...especially minggu ni, layankan jelah beberapa keping gambar Mikhail tengah menggunting rambot kat saloon my fren di Seri Kembangan. Last dia gunting 2 bulan lepas, masa tu sebab masih baby lagi ape pon tak tau lagi, pastu kekdahnya diam saja.

But not this time, yaw! Dia punya keriau, teriak mengalahkan jeritan histeria nampak hantu kum-kum ke hapa. Ish-ish-ish!

So, tak dapatlah nak potong ala-ala Justin Bieber ke apa anak oi, style compang-camping jer yang sempat digunting. Takpelah bukan penting pon bab rambot ni. Yang penting.. ingat macam mana, mama dah ajar cara-cara nak collect duit raya banyak-banyak tu kan? harharharharhar!

memula mood ok, lagi.

pastu datang mood mengantok, rimas dia. jenuh bergegaq semua gambaq dah... eiii!

#pisnowar#

salam sayang,
momycha!

18 comments:

~ NANA ~ said...

i pon baru potongkn rambut farish...tp i potong sendiri je coz rambut dia lebat kat bahagian kiri & kanan je...dah mcm rambut zaibo pulak jadinya...hehe

Mommy_Cha said...

lawak! zaibo pulak jadinya. Ini dah macam rambot temenggong jugah pon ade nengoknyer..eiii aptb!

amirah said...

hihi...memang mencabar sungguh

CikNaa said...

bahahaha.. gile kentang kan? ciknaa nak ajor razin jugak.suh dia buat muke kesian..dia kan kurus, jadi cam ala-ala tak cukup makan,musti orang kasi duwet raye banyak sikit.. :))

aTy _faRed~ said...

rambut raya..;) rambut mikha lebat cantik..ley buat fashion2...rambut qaleef tak de...macam upin..huhu

Mommy_Cha said...

mencabar sesangat dah ni. almaklum ler nak buat ala-ala k-pop jadi kepek sudaaa...hahahah!

Mommy_Cha said...

hahaha...bukan ngajor ape pon. cuma kalo org bagi duit raya suh dia aminn..pastu cium tgn jer..ala-ala imam muda gitew hakhakahak!

Mommy_Cha said...

hahaha. aty tosah buat lawak upin pulop jadinya. takpelah lembut jer walaupon tak lebat. ni dah le keras kejung. tak mcm rambot baby pon. mcm rambot org tuo dah..hihihihi!

Liyana said...

ala syg rambut abg mikha tu lebat cantik

luvira said...

rambut alysa ciput je...halus n nipis...dah lar gigirl...kalau kuar tuh kene pakaikan sepit2...kalau tak nanti org ingat dia boiboyboy plak...hihihi

cha said...

Haha comel je. I pnh tgk ada bdk kecik nangis giler2 masa kt salon sbb xnk potong rambut haha comel sgtla mikhail rambut tebal

Wawa said...

haha comelnye! tp rambut die sgt smart lah....

Mimy Hamid said...

ai jeles tul la rambut anak u dear...lebat dan panjang..leh bikin macam macam fesen...si Fayel rambut tumbuh tengah je apa kes...dah serupa pekan batu belah batu bertangkup..aduyaii

veesakura said...

mikha! comel je muke ngantuk! hehehe. rambut lebat, leh la buat fesyen2 bagai. rambut hussein dah compang camping botaknya. orang kata cukur bantal.huhuhu

PUAN SUE said...

aqilah klu potong lg trus nmpak cam boboy pulak

Aida78 said...

haahahah dia rimas kot org dok kerumun dia lelama>>>cute lah mikail ni...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa,, muka Mikha stress je nampak nya.

Cik Puan Mimi said...

iqi x tunggu potong rambut pon die teriak macam histeria..dok saje2 pon voleeyyy..haha..comel la rmbt mikha..lebatttt..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...